Gree Multi Filter GWH09MA-K3DNA3L – aparatul de aer condiționat cu filtrare avansată

Mulți dintre cumpărători nu acordă importanță sistemului de filtrare atunci când caută un aparat de aer condiționat, acest aspect fiind însă esențial pentru menținerea sănătății, atât personală, cât și a aparatului. Gree Multi Filter GWH09MA-K3DNA3L este un model dotat cu un sistem special de filtrare, care asigură o calitate superioară a aerului ventilat. Aparatul are kitul de instalare inclus în preț și vine însoțit de o garanție de 3 ani, având un preț de aproximativ 1549 lei (verifică preț actualizat).

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Aparatul are un design modern, unitatea interioară fiind prevăzută cu un ecran LED care afișează informații utile despre modul de funcționare și ajută astfel la setarea mult mai ușoară. Carcasa este albă și are o construcție compactă, încadrându-se perfect în orice spațiu, unitatea interioară venind cu dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm și o greutate de 8.5 kg, iar de partea cealaltă, unitatea exterioară având dimensiunile de 776 x 540 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree Multi Filter GWH09MA-K3DNA3L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 9000 BTU, capacitate care îi oferă o putere de acoperire foarte bună la climatizarea unei camere de apartament sau de birou. Modelul este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter, încadrându-se în tendințele actuale, astfel că acesta face aparatul economic și silențios, păstrând un nivel bun de performanță. Clasa de energie A+ atrage un consum foarte bun, iar nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de doar 38 dB, funcționarea fiind extrem de silențioasă chiar și în treptele mari de putere.

Programele includ funcțiile de răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare și de noapte. Telecomanda are dimensiuni reduse și oferă un control foarte ușor asupra setărilor, astfel că vei putea regla temperatura, timpul, sistemul de baleiere și puterea sau programa în avans aparatul pentru câteva ore. Datorită senzorilor cu care este prevăzută, telecomanda comunică în mod constant cu unitatea interioară, transmițând mereu informații despre temperatura de la nivelul tău.

Sistemul de filtrare este alcătuit din 3 filtre care, la rândul lor, se împart pe 6 categorii de filtrare. Sistemul este astfel eficient împotriva bacteriilor, microbilor, prafului și alergenilor. Este de remarcat prezența filtrelor de ioni de argint, catechin, chitin,  vitamina C, compuși organici și formaldehidă. Sistemul beneficiază de asemenea de o funcție deodorizantă, care înlătură mirosurile neplăcute de țigară, mâncare, vopsea etc. Calitatea ridicată a aerului ventilat face aparatul ideal pentru persoanele cu alergii și pentru copii.

Sistemul avansat de filtrare face aparatul ideal pentru persoanele cu alergii, asigurând o sterilizare foarte bună a aerului și având și efect deodorizant. Modelul este performant, economic și silențios, venind de asemenea însoțit de kitul de instalare și de o garanție extinsă. Prin urmare, raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern și compact, cu afișaj LED
  • consum redus de energie
  • funcționare silențioasă
  • sistem avansat de filtrare
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Gree Multi Filter GWH09MA-K3DNA3L este un aparat de aer condiționat care oferă un pachet complet de dotări atractive pentru cei care au nevoie de climatizarea unei camere.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat