Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 – un aparat de aer conditionat cu preț accesibil

Încă puțin și vine vara cu ale ei temperaturi ce ajung să urce destul de mult în termometre, afectâdu-ne chiar confortul zilnic, în anumite situații. În ultimii ani verile nu au mai fost chiar așa de blânde precum erau acum 10-15 ani, ci mai degrabă au fost secetoase, iar temperaturile au atins în anumite zile niște culmi amețitoare. Tocmai de aceea ar fi bine să fim precauți și să ne asigurăm că vara aceasta, dar și următoarele vor fi exact așa cum ne dorim: răcoroase și confortabile.

Și nu ai nevoie de o investiție foarte mare pentru asta. Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 este un aparat de aer condiționat potrivit pentru a face față unei suprafețe destul de generoase, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), preț deloc având în vedere că discutăm despre cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat. Gree sau Gree Electric Appliances produce anual până la 27 milioane de aparate de aer condiționat pentru uz rezidențial și 2 milioane de aparate de aer condiționat pentru uz comercial.

Aparatul de aer condiționat are un aspect clasic, unitatea internă este complet albă, are dimensiunile de 790 x 275 x 200 mm și cântărește doar 9 kg. Se camuflează ușor pe perete, fără a atrage atenția asupra sa. Mai mult de atât modelul dispune și de un afișaj LED, vizibil doar în momentul în care AC-ul este pornit. Aici vei putea vedea gradele din interiorul camerei, dar și modul de funționare. În pachet vei primi și o telecomandă cu display, ce are un meniu deloc complicat, cu care te vei obișnui destul de rapid.

Poze cu Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, avem de-a face cu un aparat de aer condiționat pentru locuințe, ce poate fi utilizat la fel de bine pentru camerele de hotel. Are o capacitate de răcire și de încălzire de 12970 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru camerele cu o suprafață de 26 – 35 mp.

Modelul chinezilor se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire și este dotat cu tehnologia Inverter, ce contribuie la reducere consumului de energie cu până la 65% față de un aparat de aer standard, fără această tehnologie.

AC-ul vine echipat cu mai multe filtre(Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-praf, Deodorizant), astfel încât să se reducă orice tip de disconfort, iar asta ne place. Nu ne dorim mirosuri neplăcute în momentul în care pornim aparatul de aer condiționat, nu ne dorim nici microbi, mai ales în situația în care sunt și prichindei în preajmă. Ne dorim doar acel confort, care să ne permită desfășurarea activităților în voie.

Funcții

Chiar și în ceea ce privește funcțiile, modelul chinezilor vine dotat cu o gamă variată de opțiuni, astfel încât să o putem selecta pe cea care ni se potrivește cel mai bine.

De exemplu, dispune de funcția de dezumidificare, cea care ține la distanță mucegaiul, dar și disconfortul apariției unei umidități excesive.

Avem funcția Auto-curățare, ce are grijă de buna funcționare a aparatului, dar și de prelungirea duratei de viață a acestuia.

Funcția Turbo, este cea care răcește aproape instant o cameră, însă nu ți-aș recomanda să o folosești prea des. Nu de alta, dar nu este recomandat pentru sănătatea utilizatorului să stea într-o cameră în care temperatura se schimbă brusc. Plus de alta se consumă și foarte multă energie atunci când activezi funcția Turbo.

AC-ul poate fi încadrat cu ușurință în gama celor mai silențioase modele de pe piață. Atinge doar 39 dB, echivalând cu zgomotul dintr-o bibliotecă. Asta înseamnă că poate fi folosit și pe timpul nopții fără a deranja în vreun fel.

Aparatul de aer condiționat Gree nu vine la pachet cu kitul de instalare și nu include nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 9.5

9.3

O alegere eficientă

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8 este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce are un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.98 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat