Gree GWH12QB-K3DNA1D – un aparat de aer condiționat cu preț accesibil

În curând va începe sezonul cald, iar ultimii ani ne-au arătat că temperaturile pot urca adesea destul de mult în termomentre, astfel încât să creeze un disconfort destul de mare pentru cei mai mulți dintre noi. Însă acest disconfort poate fi evitat cu o investiție decentă. Vorbim de instalarea unui aparat de aer condiționat, care să facă față temperaturilor amețitoare. Și pentru că nu toți ne permitem să alocăm bugete generoase pentru cele mai cunoscute branduri, am ales un model cu un preț accesibil. Este vorba despre Gree GWH12QB-K3DNA1D, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1398 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte atractiv ținând cont că are o capacitate de 12000 BTU.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului evoMAG.

În cazul în care ”Gree” nu-ți spune mare lucru, trebuie să știi că Gree Electric Appliances este cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat. Poate produce până la 27 milioane de AC-uri rezidențiale și 2 milioane de AC-uri comerciale anual.

Revenind la modelul nostru, îți voi spune că unitatea internă este una clasică, pe o nuanță de alb. Nu vine cu elemente moderne, însă la prețul acesta nici nu cred că este cazul să te aștepți la asta. Însă ce trebuie să știi, este că se va integra perfect atât într-un spațiu modern, cât și într-unul mai simplu. Nu ocupă mult spațiu, dimensiunile unității interne fiind de 790 x 275 x 200 mm.

Poze cu Gree GWH12QB-K3DNA1D

Gree GWH12QB-K3DNA1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un echipament pentru uz rezidențial, ce are o capacitate de răcire de 10920 BTU și o capacitate de încălzire de 11600 BTU, făcându-l potrivit pentru camerele ce au o suprafață de 24-35 mp.

În ceea ce privește consumul energetic, modelul Gree este destul de economic, se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire. În plus, este dotat și cu tehnologia Inverter, ceea ce reduce și mai mult consumul. În ghidul despre cum alegi aparatul de aer condiționat găsești mai multe informații despre tehnologia Inverter.

Ventilatorul are 4 trepte, astfel încât fluxul de aer să poată fi direcționat în așa fel încât să nu deranjeze pe cei care sunt în cameră.

Vine inclusiv cu funcția de Dezumidificare, astfel că nu ai de ce să îți faci griji că nivelul umidității ar putea să îți afectezeconfortul sau ar putea duce la apariția mucegaiului.

Și un alt aspect important, AC-ul nu este zgomotos, unitatea internă atinge 29 dB, așa că vei putea dormi liniștit, cu Ac-ul pornit, fără să te deranjeze zgomotul. Totuși, fii atent la temperatura setată și la direcționarea aerului.

Aparatul de aer condiționat Gree vine la pachet cu kitul de instalare, însă nu include și serviciul de instalare, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 9.2
Nivel de zgomot - 9.1

9.1

O alegere inspirată

Gree GWH12QB-K3DNA1D este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru camerele cu suprafață generoasă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.54 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat