Gree GWH12QB-K3DNA1C – pentru verile toride

În mai puțin de o lună dăm startul celui mai călduros anotimp al anului, așa că nu ar strica să ne facem temele de data aceasta și să ne pregătim din timp pentru a face față cu brio temperaturilor amețitoare, ce ne amenință confortul de zi cu zi. Și dacă te gândești că ai nevoie de un buget ”sănătos” pentru asta, eu zic că se poate și fără să bagi mâna foarte adânc în buzunar. Aparatul de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C ar putea fi o alegere inspirată pentru confortul dorit. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1397 lei(verifică preț actualizat). Prețul nu este deloc mare, având în vedere că discutăm despre un model cu o capacitate destul de generoasă.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

În cazul în care ”Gree” nu îți sună la fel de cunoscut precum Samsung, Daikin sau alte branduri renumite, ei bine trebuie să știi că vorbim despre cel mai mare producător de aparate de aer condiționat, la nivel mondial. Mai mult de atât, dacă pentru un aparat de aer condiționat primești în mod normal o garanție de 24 luni, ei bine pentru modelul de față vei primi o garanție de 36 de luni, iar asta nu face decât să mai așeze o cărămidă la temelia încrederii în acest brand.

AC-ul chinezilor este un model clasic, pe alb, ce se va integra atât într-un decor simplu, cât și într-unul modern. Unitatea internă are dimensiunile de 790 x 275 x 200 mm și cântărește 11 kg.

Poze cu Gree GWH12QB-K3DNA1C

Gree GWH12QB-K3DNA1C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de un aparat de aer condiționat destinat locuințelor sau camerelor de hotel. Are o capacitate de răcire de 10920 BTU, iar de încălzire ajunge la 11600 BTU. Modelul este potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 25 – 35 mp.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, cu un consum decent. E adevărat, aici un rol important îl are și faptul că AC-ul este dotat cu tehnologia Inverter, ce ajută la reducerea consumului de energie cu cel puțin 30%(cum funcționează tehnologia Inverter), în comparație cu un AC fără inverter.

Modelul chinezilor vine echipat cu o gamă generoasă de funcții, astfel încât să asigure confortul utilizatorului în orice situație.

De pildă, dispune de funcția de Dezumidificare, ce ține la distanță mucegaiul și alte bacterii ce se pot dezvolta pe fondul unei umezeli excesive.

Avem și funcția Turbo pentru momentele în care ne dorim să răcim sau să încălzim locuința aproape instant. Totuși eu recomand să apelezi cât mai rar la ea. Nu de alta, dar consumă multă energie și nu este sănătos să treci brusc de la o extremă la alta, din punct de vedere climatic.

Vine și cu funcția de Autodiagnoză, ce ajută utilizatorul să identifice cu ușurință când AC-ul are vreo problemă.

În plus, este super silențios, nivelul de zgomot atinge 29 dB, producând un zgomot similar cu șoapta. Acest aspect îl face potrivit pentru a fi utilizat chiar și în timpul somnului, fără a deranja câtuși de puțin.

Aparatul de aer condiționat Gree nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.5
Nivel de zgomot - 9

8.8

O alegere inspirată

Gree GWH12QB-K3DNA1C este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce are un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.99 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat