Gree GWH12MA-K3DNC9L – aparatul de aer condiționat inteligent

Gree GWH12MA-K3DNC9L este un aparat de aer condiționat care se prezintă destul de bine pe toate aspectele care te-ar putea interesa. Modelul este ideal pentru toate anotimpurile, fiind pregătit pentru a face față temperaturilor extreme atât în perioadele caniculare, cât și în cele geroase sau în momentele în care umiditatea atinge un nivel supărător. Are un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), oferind un raport de calitate foarte bun pentru această sumă.

Aparatul este de tip split, acesta fiind standardul cu care suntem obișnuiți cei mai mulți dintre noi. Prin urmare, aparatul are o unitate interioară și una exterioară, prima absorbind aerul din cameră și trimițându-l spre cealaltă pentru evacuare. Unitatea interioară este prevăzută în cazul de față cu afișaj LED pentru temperatură, făcând setarea mai ușoară. Aspectul este unul plat, aparatul fiind în același timp și destul de compact. Carcasa este albă și destul de discretă, fără a avea prea multe detalii, iar unitatea are dimensiunile de 790 x 265 x 174 mm. De partea cealaltă, unitatea exterioară are dimensiunile de 842 x 596 x 320 mm și se face remarcată prin logo-ul Gree de mari dimensiuni.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree GWH12MA-K3DNC9L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate maximă de 12000 BTU, având o putere de acoperire destul de mare. Prin urmare, acesta este potrivit pentru apartamente sau birouri. Capacitatea bună este însoțită de un compresor cu inverter care atrage un consum redus și o funcționare silențioasă, păstrând în același timp o eficiență ridicată.

Printre funcțiile disponibile se numără cea de răcire, cea de încălzire, cea pentru dezumidificare sau cea pentru noapte. Există în același timp o funcție turbo pentru răcirea sau încălzirea spațiului interior în cel mai scurt timp, precum și o funcție pentru un consum minim de energie. Vei putea seta ușor programul dorit cu ajutorul telecomenzii prevăzute cu ecran LED, de apreciat fiind faptul că nivelul de zgomot rămâne unul redus, acesta variind între 28 și 39 dB în funcție de nivelul de putere.

Aparatul de aer condiționat poate fi o sursă de mucegai, bacterii și mirosuri neplăcute, acestea fiind cauzate de umiditatea produsă de diferența mare de temperatură dintre interiorul și exteriorul unității. Modelul de față este însă dotat cu un filtru performant care curăță aerul evacuat și cu un sistem de autocurățare internă care menține suprafața uscată, așa că mediul va fi unul optim.

Consumul este unul foarte bun, aparatul încadrându-se în clasa de energie la răcire A++ și atrăgând facturi mai mici la curentul electric.

Modelul este livrat împreună cu kitul de instalare, ajutându-te astfel să economisești câteva sute de lei în plus.

Aparatul de aer condiționat reprezintă o soluție foarte bună pentru a face față zilelor caniculare de vară. Aparatul este dotat cu tehnologii performante care asigură o funcționare eficientă, silențioasă și economică, fiind ideal atât pentru apartamente, cât și pentru birouri. Dacă ar fi să alegem o caracteristică definitorie pentru model, aceasta ar fi echilibrul general foarte bun. Pentru un asemenea preț dotările se îmbină mai mult decât atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate mare
  • nivel redus de zgomot
  • filtru avansat
  • consum bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 9

9

O alegere eficientă

Gree GWH12MA-K3DNC9L este un aparat de aer condiționat destul de accesibil, ce încorporează tehnologia Inverter, pentru un consum cât mai mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat