Gree GWH09QB-K3DNB8C – un AC ieftin, pentru dormitor

Ultimii ani ne-au arătat că verile pot fi extrem de toride, cu temperaturi ce pot urca extrem de mult în termometre. Atât de mult, încât ne afectează confortul, dar și sănătatea. O soluție bună pentru a evita aceste neplăceri, ar putea fi aparatul de aer condiționat. Și nu este nevoie neapărat să fie unul scump, poate fi unul cu un preț accesibil, precum Gree GWH09QB-K3DNB8C. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1369 lei(verifică preț actualizat). Poate că brandul nu-ți sună atât de cunoscut precum Daikin, Samsung, Mitsubishi, însă îți pot spune că vorbim de cel mai mare producător mondial de aparate de aer condiționat.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului evoMAG.

Modelul de astăzi vine cu un design plăcut, modern, ce îl ajută să se integreze cu ușurință în locuințe, dar și în camerele de hotel. Unitatea internă are dimensiunile de 790 x 275 x 200 mm, așa că ar putea fi montată chiar și pe un perete ceva mai îngust. Este dotată cu un display LED, ce afișează temperatura din încăpere, dar și modul de funcționare. Display-ul este vizibil doar în momentul în care AC-ul este pornit. În pachet vei primi și o telecomandă cu display, ce are un meniu intuitiv, cu care te vei acomoda rapid.

Poze cu Gree GWH09QB-K3DNB8C

Gree GWH09QB-K3DNB8C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum spuneam și mai devreme, aparatul de aer condiționat Gree este destinat locuințelor. Are o capacitate de 9000 BTU, ceea ce îl recomandă pentru camerele cu suprafețe cuprinse între 20 și 25 mp.

AC-ul este încadrat în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și în clasa A+ pentru încălzire, cu un consum mai mic cu aproximativ 20% față de un model din clasa A. Vorbim de un model cu compresor Inverter, proiectat pentru a reduce cu până la 65% din consumul de energie.

Modelul Gree este echipat cu mai multe filtre(Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf, Deodorizant), astfel încât să asigure acel confort după care tânjim cu toții. Totuși, nu uita că filtrele trebuiesc curățate periodic pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor.

Cât despre funcții, AC-ul este dotat cu cele mai importante:

– Dezumidificare(reglează nivelul de umiditate și ține mucegaiul la distanță),

– funcția Turbo(potrivită pentru momentele în care vrei să răcorești sau să încălzești locuința în cel mai scurt timp posibil),

– Auto-diagnoză(în cazul în care apare o problemă, unitatea internă indică un cod de eroare),

– Auto-curățare(funcție utilă pentru întreținerea aparatului de aer condiționat)

Vine și cu un Timer, ce îți permite să îi programezi durata de funcționare.

Modelul se încadrează în categoria Ac-urilor foarte silențioase, atinge numai 29 dB, zgomotul produs fiind similar cu cel dintr-o bibliotecă. Asta înseamnă că aparatul nu deranjează atunci când este pornit și că poate fi utilizat chiar și în timpul somnului.

Aparatul de aer condiționat Gree nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 9.2
Nivel de zgomot - 9.2

9.1

O alegere accesibilă

Gree GWH09QB-K3DNB8C este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.63 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat