Gree GWH09MA-K3DNC9L – aparatul de aer condiționat cu kit de instalare inclus și garanție extinsă

Gree este producătorul de aparate de aer condiționat pentru clasa rezidențială cu producția cea mai mare la nivel global. Producătorul chinez are o experiență pe piață de peste 20 de ani și a reușit să patenteze de-a lungul timpului mai multe tehnologii. Gree GWH09MA-K3DNC9L este un model care, pe lângă performanța bună, oferă și alte câteva avantaje care te vor ajuta să economisești. Modelul este un aparat de aer condiționat performant care te poate ajuta să îți asiguri confortul necesar, indiferent de anotimp. Acesta are incluse în preț kitul de instalare și o garanție extinsă, așa că pachetul general este foarte atractiv, acesta găsindu-se la prețul de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat), fiind destul de bun și din acest punct de vedere.

La nivelul designului, unitatea interioară are o contrucție robustă, dar în același timp compactă, iar carcasa este albă și măsoară 790 x 265 x 174 mm, în timp ce unitatea exterioară are dimensiunile de 776 x 540 x 320 mm.  În partea frontală vei găsi un afișaj LED pentru temperatură și modul de funcționare, ceea ce te va ajuta să setezi mai ușor aparatul. Unitatea este prevăzută cu o zonă extinsă de absorbție a aerului cald, așa că are o eficiență îmbunătățită.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree GWH09MA-K3DNC9L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o capacitate maximă de 9000 BTU, fiind potrivit pentru camere de apartament, hotel sau de birou. Eficiența este datorată în mare parte compresorului cu Inverter care atrage un consum redus și o funcționare silențioasă. Temperatura setată este atinsă într-un timp scurt și devine constantă, păstrând un mediu optim. Controlul asupra confortului mediului ambiental este foarte precis, fluctuațiile neplăcute de temperatură fiind îndepărtate.

Consumul este unul bun, modelul încadrându-se în clasa de energie A+. În același timp, nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de doar 38 dB, aparatul fiind unul dintre cele mai silențioase.

La nivelul programelor de funcționare vei găsi funcții de răcire, încălzire, dezumidificare și pentru noapte. Există de asemenea o funcție turbo pentru atingerea mai rapidă a temperaturii, una pentru funcționarea economică și una pentru programarea în avans. Telecomanda este prevăzută cu senzori de detectare a temperaturii de la nivelul tău, oferind aparatului informațiile necesare pentru obținerea unor rezultate rapide și eficiente. În același timp, telecomanda este ușor de folosit, butoanele având descrieri precise și fiind puține la număr.

Sistemul de filtrare reprezintă un aspect important pentru aparatele de aer condiționat, de calitatea acestuia depinzând sănătatea ta, un sistem de filtrare potrivit putându-te proteja de bacterii, mucegai și alergeni, ceea ce se întâmplă și în cazul de față. Totodată, funcția de uscare automată a unității interioare după fiecare funcționare este foarte utilă pentru protecția împotriva mucegaiului și mirosurilor neplăcute.

Modelul este livrat împreună cu kitul de instalare, ceea ce îți va păstra ceva bani în buzunar. În același timp, acesta vine însoțit de o garanție extinsă, de 3 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design compact pentru unitatea interioară
  • compresor cu Inverter
  • consum redus de energie și funcționare silențioasă
  • kit de instalare inclus și garanție extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.4

8.4

O alegere accesibilă

Gree GWH09MA-K3DNC9L este un aparat de aer condiționat potrivit pentru spațiile mici, ce poate fi achiziționat la un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Anunturi Gratuite

    se prezinta bine acest aparat?

    Ceva pareri dupa utilizare daca se paote

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat