Gree Change GWH12KF – un aer condiţionat perfect pentru tine

Putem spune că a venit vara cu soarele ei arzător şi cu zilele sale toride în care căutăm să ne bucurăm de fiecare colţ de umbră şi de răcoare. Acest lucru este mai mult decât necesar după o zi grea de muncă în care te-ai copt la soare, în maşină sau la birou şi în care nimic nu contează mai mult decât să ajungi acasă unde să porneşti aerul condiţionat şi să te bucuri de confort şi răcoare. Ca şi propunere pentru a putea face acest lucru, îţi oferim Gree Change GWH12KF, un aparat de aer condiţionat potrivit nevoilor tale. Întrucât vorbim despre un produs modern, din punct de vedere al tehnologiei cât şi al designului, preţul său de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), la care îl poţi achiziţiona este unul destul de mic dar care ne oferă un produs performant. Acest produs este recomandat şi datorită poziţionării în clasa A de consum energetic pentru încălzire cu un consum de 995 kW/h/an şi răcire cu un consum de 240 kW/h/an. Însumând toate specificaţiile, putem concluziona că la un preţ optim te poţi bucura de un produs silenţios (produce un zgomot cuprins între 25 şi 42 dB), performant şi economic.

Designul acestui aparat este unul modern care se încadrează perfect în locuinţa ta datorită aspectului său metalic şi formelor bine conturate şi definite. Partea frontală a acestui aparat este una destul de simplă cu sigla producătorului dispusă frontal şi central, iar în dreapta afişajul LED. Spaţiul pe care îl ocupă unitatea internă este de 77 x 28.3 x 20.1 cm, fiind destul de redus comparativ cu alte produse similare, iar dimensiunea unităţii externe este 84.8 x 54 x 32 cm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gree Change GWH12KF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte montajul, trebuie să mai ţii cont de faptul că sistemul de ţevi al acestuia este compus din ţevi pentru lichid cu diametru de 0.6 cm, conducta pentru freon de 1 cm şi ţeava de condens cu diametru de 1.6 cm. Distanţa la care poţi monta cele două unităţi este de maxim 20 m la o diferenţă maximă de nivel de 10 m întrucât atât ne permite traseul frigorific.

Este un aparat de aer condiţionat modern nu doar datorită aspectului ci şi tehnologiei folosite, tehnologie ce se încadrează în noile reglementări ale organizaţiilor europene cu privire la eficienţa energetică. Acest aparat funcţionează pe baza tehnologiei G10 DC care îţi aduce toate caracteristicile şi funcţiile unui aer condiţionat: funcţia de răcire, încălzire, dezumidificare, mod automat sau cea de programare.

Reglarea se poate face foarte uşor cu ajutorul unei telecomenzi cu infraroşu ce îţi permite să setezi atât temperatura, programul de funcţionare, programarea funcţionării, baleierea sus-jos sau funcţia turbo cu ajutorul căreia încălzeşti sau răceşti camera într-un timp mult mai scurt.

Funcţionarea acestui aparat pentru a răci camera are capacitatea de 12000 BTU, capacitate ce este suficientă pentru a asigura confortul unei încăperi de aproximativ 20 mp, putând ajuta la răcirea încăperii dacă avem o temperatură exterioară cuprinsă între +18 şi +43 grade C şi la încălzirea acesteia dacă temperatura exterioară este cuprinsă între -7 şi +24 grade C. În cazul rulării programului de dezumidificare a aerului, putem să ne bazăm pe capacitatea de dezumidificare a acestuia de 1.4 litri/oră.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Aspect modern
  • Capacitate suficientă de răcire
  • Preţ acceptabil

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9.1

9.2

O alegere accesibilă

Gree Change GWH12KF este un aparat de aer condiționat modern, ce te va ajuta să ai o vară răcoroasă și o iarnă confortabilă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Calud Andrei

    Distribuitor Gree in Constanta ???? Prin asta intelegand si montaj plus service.

    Va multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat