Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A – eficient și ieftin

Atunci când vine vorba despre achiziția unui aparat de aer condiționat, opțiunile sunt numeroase. Exista zeci de producători care se luptă în specificații, design și putere și fiecare producător promovează zeci de modele.

Provocarea cea mai mare pe care o are orice cumpărător este aceea de a găsi un model echilibrat, care să răspundă mai multor criterii, raportate la un cost decent. Aparatul de aer condiționat Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A ar putea fi o bună opțiune când vine vorba de un raport calitate-preț avantajos. Are un preț de aproximativ 1484 lei (verifică preț actualizat) și poate fi găsit în oferta magazinului eMAG.

Nu are un aspect uimitor, însă per total, acesta arată bine. Este simplu, cu o mica inserție de culoare la partea superioară a unității interne și cu dimensiuni decente. Voi aminti doar de dimensiunile unității interne, care contează cel mai mult : 773 x 185 x 250 mm și 8 kg. Practic, nu ocupă foarte mult spațiu, integrându-se în orice încăpere, oricât de mică.

Poze cu Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu siguranță, aspectul este doar o parte secundară de decizie a achiziției. Modul în care funcționează este mult mai important, motiv pentru care noi am fost atrași de următoarele dotări:

  • Tehnologia wi-fi. Este adevărat că este prezentă pe majoritatea aparatelor de aer condiționat moderne, însă am aruncat o privire și în dreptul prețului și ținând cont de faptul că acesta este cu puțin mai mare de 1500 de lei, o astfel de dotare este uimitoare. Practic, mulțumită ei vei putea să pornești aparatul direct de pe telefonul mobil, chiar dacă te afli la câțiva kilometri distanță de casă.
  • Eficiență energetică foarte bună. Mai toate aparatele Gree Bora sunt eficiente din punct de vedere energetic, făcând parte din clasa de eficiență A++. Faptul că este încadrat în această clasă este datorat invertorului care ajută la reducerea consumului de electricitate. Tehnologia G-10 a invertorului poate să scadă turația compresorului cu până la 1 Hz.
  • Tehnologia iFeel. Inteligența acestui aparat este evidențiată și prin această tehnologie care poate să monitorizeze temperatura din întreaga încăpere cu ajutorul senzorului din telecomandă și să creeze condiții perfecte de temperatură.
  • Filtre de praf performanțe. Filtrul Catechin, spre exemplu, reușește să reducă o mulțime de alergeni, particule de praf și mirosuri. Partea cu adevărat interesantă este faptul că este lavabil, așadar nu necesită investiții suplimentare.
  • Auto diagnoză. Un alt punct forte este autodiagnoza, care îți permite să știi atunci când aparatul are o defecțiune, oferind informații relevante despre tipul de defecțiune și modul în care poate fi corectată.

Chiar dacă nu au nimic wow, dotările standard completează ideea de aparat de aer condiționat performant. Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A are capacitatea de a răci suprafețe de până la 35 mp, are o capacitate de răcire de până la 12290 BTU și o capacitate de încălzire de până la 12970 BTU.

Dacă, în mod normal, aparatele de aer condiționat sunt destul de zgomotoase, în cazul acestui aparat zgomotul abia atinge 29 de decibeli. Practic, nu i se simte prezența atunci când este pornit.

Pe mine m-au convins numeroasele păreri pozitive venite din partea utilizatorilor, care sunt mulțumiți atât de modul de funcționare, cât și de micile detalii, cum ar fi zgomotul mic produs. Un alt aspect destul de interesant este faptul că AC-ul include și kitul de instalare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • raport bun calitate-preț
  • wi-fi
  • clasa A++
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • design modest

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.7
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 8.9

8.9

O alegere eficientă

Per total, Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A este o achiziție inteligentă pentru toți cei care își doresc un aparat deștept fără a investi o sumă impresionantă de bani.

Vezi în magazin
User Rating: 2.46 ( 12 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat