Gorenje WA74SY2B – are un design inedit și face parte din clasa de eficiență energetică A+++

Ești în căutarea unei mașini de spălat cu specificații premium și un design ce iese din tiparele standard? În cazul acesta îți recomand să îți apleci atenția asupra modelului Gorenje WA74SY2B. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 1762 lei (verifică preț actualizat ). Prețul nu este deloc unul mare ținând cont că avem de-a face cu un model de o eleganță aparte, disponibil pe o nuanță de negru mat, ce zic eu s-ar încadra perfect într-o locuință decorată modern.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Cel.

Mașina de spălat rufe Gorenje este un model robust, dar cochet, este bine construit, cu finisaje bine definite. În partea superioară se regăsește bordul, echipat cu un display de tip LCD(indică minutele rămase până la finalizarea ciclului de spălare), înconjurat de câteva butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite fiecărui ciclu în parte. În centru se poate observa selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în stânga se regăsește sertarul pentru detergent.

Deschiderea este mult mai amplă decât la mașinile de spălat standard, iar accesul se face ușor prin clapeta delicată cu care este dotată.

Poze cu Gorenje WA74SY2B

Gorenje WA74SY2B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Gorenje are o capacitate de încărcare de 7 kg, cu un volum de 54 l,ce conferă suficient spațiu pentru a încăpea lejer o pilotă sau o pătură. Astfel că nu vei mai fi nevoit să le duci la spălătorie, economie ce se va regăsi în buzunarul tău. Viteza de centrifugare ajunge la 1400 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi extrem de bine stoarse și nu vor mai necesita să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Modelul Gorenje se încadrează în clasa de eficieță energetică A+++, cu un consum de 0,67 kwh/program standard, ceea ce înseamnă un consum extrem de mic, față de o mașină de spălat din clasa de eficiență energetică A. Consumul mediu anual de apă ajunge la 9586 l.

Dispune de 16 programe de spălare, ce includ atât programe clasice, pentru țesăturile cele mai des întâlnite, dar și programe pentru rufele delicate, sport, program ușor de călcat, etc. Astfel vei putea spăla cam orice tip de țesătură fără grija că s-ar putea deteriora în urma spălării.

La capitolul funcții și siguranță, mașina dispune de o gamă extrem de bogată, ce are grijă ca aceasta să ofere utilizatorului cele mai bune performanțe posibile.

Nivelul de zgomot atins pe durata spălării este de 59 dB, iar pe durata stoarcerii crește la 74 dB(zgomotul produs se apropie de cel al alarmei de dimineață).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.7

9.9

O alegere eficientă

Gorenje WA74SY2B este o alegere extrem de eficientă și inspirată pentru întreținerea rufelor tale. Dacă mai pui la socoteală și faptul că are un design extrem de interesant, atunci clar reprezintă o alegere extraordinară.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.