Gorenje W9865E – mașina de spălat inteligentă

Gorenje W9865E este acea mașină de spălat care îți va demonstra că și un astfel de aparat electrocasnic poate beneficia de tehnologii smart, modelul fiind unul dintre cele mai performante din momentul actual. Are un preț de aproximativ 3161 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare, dar având în vedere performanțele sale, nu mă surprinde acest aspect.

Mașina are un design cu totul special, remarcându-se în primul rând panoul de control Premium Touch, acesta având un fond negru, pe care afișajul LCD arată foarte bine. Spre deosebire de alte cazuri, afișajul oferă mult mai multe informații și este mai interactiv. În același timp, meniul Quick Choice ajută la memorarea programelor personalizate preferate și afișarea mai întâi a acestora, înaintea celor automate. Trecând la nivelul inferior, hubloul este unul foarte mare și are o deschidere largă. Acesta este disponibil pe argintiu, creând un contrast plăcut față de panoul de control și restul carcasei. În ceea ce priveşte dimensiunile mașinii, acestea sunt de 85 x 60 x 60 cm, putând fi încorporată, iar capacitatea de încărcare este de 9 kg, fiind excelentă pentru familile numeroase.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W9865E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul tehnologiilor disponibile nu putem să nu menționăm sistemul UseLogic. Acesta este prevăzut cu senzori performanți care detectează puritatea apei și cantitatea de spumă, adaptând numărul de programe. În același timp, nivelul de apă este adaptat la tipul de încărcătură.

Sistemul de înmuiere 4D oferă o inovație foarte importantă în ceea ce privește scăderea timpului de spălare. Astfel, cuva este perforată, iar sistemul special de dușare permite alimentarea cu apă amestecată cu detergent din toate părțile, acest lucru determinând o înmuiere foarte rapidă a rufelor și eficientizarea timpului.

Nu în ultimul rând, mașina este dotată cu un sistem special de dozare a detergentului, care previne risipa inutilă și te ajută în același timp să economisești.

În ceea ce privește programele de spălare, vei găsi 23 de programe variate, dedicate anumitor țesături, culori, tipuri de articole, funcții suplimentare de spălare sau consumului redus. Modelul are o capacitate maximă de centrifugare de 1600 rpm, așa că rufele vor fi foarte bine stoarse.

Mașina are un consum extrem de redus, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+++. Consumul anual de energie este de 170 kWh, consumul de apă fiind și el bun, consumându-se 10654 de litri. Nivelul de zgomot la stoarcere este de 72 dB, ceea ce se va putea dovedi a fi problematic pentru persoanele care pun preț pe o funcționare silențioasă.

Modelul Gorenje este una dintre cele mai performante mașini de spălat din momentul actual, fiind optimizată pe fiecare nivel pentru a oferi o spălare eficientă și economică. Designul acesteia este unul foarte modern, iar panoul de control prevăzut cu touch și funcții de memorare face setarea mult mai ușoară. Mașina este astfel foarte prietenoasă atât la nivelul interfeței, cât și față de buzunarul tău, investiția mai mare de la început fiind recuperată pe parcurs prin intermediul facturilor mici la curentul electric și la întreținere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern foarte atractiv
  • capacitate mare de încărcare
  • tehnologii performante și programe variate
  • consum redus

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9
Performanțe - 9

9.1

O alegere premium

Per ansamblu însă, Gorenje W9865E este un model premium care satisface nevoile chiar și celui mai pretențios utilizator.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.