Gorenje W8544NI – maşina de spălat clasică şi nu prea

Având în vedere că trăim într-un moment de evoluţie şi de dinamică tehnologică, trebuie să ţinem pasul chiar şi atunci când vorbim despre aparatura electrocasnică şi, mai concret, despre maşinile de spălat. Gorenje este un producător de maşini de spălat care ne aduce un model foarte util în orice locuinţă şi care asigură o performanţă ridicată atât în materie de spălat cât şi de economie a resurselor, fie că vorbim despre timp, energie sau apă. Gorenje W8544NI este o maşină de spălat de nouă generaţie dar care păstrează un aspect clasic, ceea ce o face să se integreze perfect în casa ta. Prețul este de aproximativ 1948 lei (verifică preț actualizat ). Înainte de a aduce acasă acest produs de generaţie nouă, trebuie să îi asiguri un spaţiu de 850 x 600 x 600 mm, un spaţiu redus pentru un nivel de performanţă şi eficienţă foarte mare.

Ca şi aspect general, avem o combinaţie clasică între albul maşinii de spălat, sticla uşii şi conturul negru al acesteia şi al panoului de control. Panoul de control al maşinii de spălat este alcătuit dintr-un buton rotativ dispus central în partea superioară şi de la care se poate selecta unul dintre cele 23 de programe de spălare. În stânga a acestui buton rotativ avem sertarul pentru detergent şi balsam iar în partea dreaptă avem panoul LCD pe care se poate vedea temperatura de spălare, viteza de centrifugare şi timpul rămas de spălare. În jurul panoului de afişaj avem butoane de acţiune privind selectarea temperaturii, timpului şi vitezei de centrifugare, iar în dreapta de tot butonul de pornire/pauzare a programului de spălat.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W8544NI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere că vorbim despre o maşină de spălat cu încărcare orizontală de generaţie nouă, nu ne uimeşte faptul că are o capacitate de încărcare de 8 kg de rufe şi o viteză de centrifugare de maxim 1400 rpm. După cum am precizat la butonul rotativ, acesta poate alege unul dintre cele 23 programe de spălare, programe precum: spălare rapidă 17 minute, extra-clătire, prespălare, bumbac, lână, sintetice, antişifonare, consum redus energie, spălare manuală, sport dar şi altele.

Aceste programe vin însoţite de funcţii pentru setarea temperaturii, setarea centrifugării, funcţia de detectare automată a greutăţii şi cea de sistem duş cu jet. Această maşină de spălat ne ajută şi în ceea ce priveşte întreţinerea sa prin prezenţa sistemului de autodiagnosticare, a filtrului de autocurăţare, a sistemului de protecţie la supraîncălzire sau chiar şi a sistemului de detectare a spumei.

Pentru cei care au copii este esenţial să existe şi o protecţie pentru a evita unele accidentări. Acest produs are un sistem de semnalizare acustică a finalizării programului său de pornire. Având în vedere multitudinea de caracteristici, dar şi nivelul ridicat de performanţă pe care îl asigură, este uimitor faptul că avem un consum atât de scăzut, un consum de 0.77 kWh în program standard, fapt ce o încadrează în clasa energetică A++++. Eficienţa nu este dată doar de consumul de energie electrică ci şi de cel de apă întrucât are un consum mediu anual de 10309 l.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • Consum energetic încadrat în clasa A++++ de eficienţă
 • Capacitate mare de încărcare
 • Programe multiple

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Gorenje W8544NI este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de încărcare generoasă, și o viteză de rotație de 1400 rpm, ce are grijă ca rufele să fie spălate corespunzător de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 2.56 ( 6 votes)

3 comentarii

 1. Utilizator Gorenje W8544 N/I

  Care este programul antişifonare şi cum se poate accesa?
  La fel nu există centrifugare delicată sau intensivă, ca şi programe intermediare!

  P.S Menţionez că deţin această maşină de spălat şi pot confirma că nu are aceste opţiuni…

  • Într-adevăr s-au strecurat aceste informații greșite în articol. Mulțumim pentru mesaj, le-am rectificat deja.

  • Buna ziua,adresez o rugaminte utilizatorului de Gorenje W8544N/I,si anume ce se intampla dupa apasarea butonului din partea stanga a afisajului,denumit ,,ALLERGY,, si daca primeste aceasta comanda oricare dintre cele 13-15 programe;mai exact,ma intereseaza daca se activeaza doar extra clatire la sfarsitul ciclului de spalare,fara suplimentarea cantitatii (volumului) de apa din timpul intregului ciclu de spalare.Multumesc anticipat,astept cu nerabdare raspunsul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.