Gorenje W7543L – o mașină de spălat cu 1400 rpm

Mașina de spălat rufe este unul dintre electrocasnicele la care nu aș renunța sub nici o formă. Și asta pentru că mă scutește de timp și energie irosite. O mașină de spălat extrem de eficientă, cu un raport calitate-preț excelent este modelul Gorenje W7543L. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat ), însă dacă ești destul de norocos o poți prinde la promoție.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Cel.

În cazul în care nu știai, Gorenje este un brand sloven, cu un istoric de peste 60 de ani în ceea ce privește producerea de electrocasnice, ceea ce conferă încredere utilizatorilor. Vorbim de un model cu dimensiuni clasice de 85 x 60 x 60, ce afișează un aspect elegant, cu finisaje atent lucrate. Mașina de spălat pare destul de robustă și bine închegată. Este realizată pe o nuanță de alb, pentru a se integra ușor în orice decor. Panoul de control este destul de aerisit, dotat cu un afișaj de tip LED, cu 3 indicatori: timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, gradele la care sunt spălate rufele și viteza de centrifugare. În centru se remarcă selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în partea stângă se regăsește sertarul pentru detergent.

Poze cu Gorenje W7543L

Gorenje W7543L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Gorenje are o capacitate de încărcare de 7 kg, ceea ce permite nu doar încărcarea cuvei cu o cantitate generoasă de rufe, ci chiar accesul țesăturilor voluminoase, precum pilotele, păturile sau pernele.

Viteza de rotație ajunge la 1400 rpm, ceea ce înseamnă că vei avea rufele perfect stoarse de fiecare dată, astfel încât nu vor mai trebui să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Modelul Gorenje se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de energie mai mic cu aproximativ 30% față de o mașină de spălat din clasa A.

Cele 23 de programe asigură o varietate destul de mare, astfel încât vei putea spăla orice tip de țesătură fără grija că s-ar putea deteriora prea repede. În felul acesta vei reuși să prelungești durata de viață a hainelor tale pentru mai mult timp.

Este bine de știut că mașinile de spălat Gorenje, vin echipate cu un sistem ecologic, ce previne pierderea detergentului în timpul alimentării cu apă. Acest sistem te ajută să economisești cu până la 20% din costurile pentru detergent.

În ceea ce privește nivelul de zgomot atins, este bine de știut că acesta se ridică la 58 dB pe durata spălării, iar în timpul centrifugării ajunge la 72 dB(zgomotul produs este similar alarmei de la telefon).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • display LCD,
  • capacitate de 7 kg,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Gorenje W7543L este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu o viteză de rotație de 1400 rpm și un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.