Gorenje W7524NI – mașina de spălat ultra modernă

Dacă vrei o mașină de spălat care să iasă din tipare atât la nivel tehnic, cât și la nivelul aspectului exterior, atunci modelul Gorenje W7524NI ți se va părea foarte atractiv. Mașina beneficiază de dotări avansate și este cu adevărat deosebită pentru cei care au la dispoziție un buget mai mare. Are un preț de aproximativ 2354 lei (verifică preț actualizat), fiind mai scumpă decât  modelele standard, dar oferind la schimb o performanță ridicată, aceasta observându-se atât la nivelul consumului, cât și la nivelul eficienței de spălare.

Modelul are un design care se face remarcat foarte ușor datorită ușii negre a hubloului, care vine în contrast cu restul carcasei, și panoului de control cu afișaj LCD. Ușa de la hublou este în același timp foarte mare, având un diametru de 34 de cm și o deschidere de 180 de grade care face încărcarea cu haine mult mai ușoară. Panoul de control este prevăzut cu un ecran și butoane touch care să scurteze considerabil timpul de setare, astfel încât, prin doar câteva atingeri, vei putea regla în detaliu programul dorit. Se remarcă faptul că panoul este prevăzut cu o serie de pictograme roz, combinația de culori fiind mai rar întâlnită. În ceea ce privește dimensiunile mașinii, acestea ating valorile de 85 x 60 x 60 cm, putând fi și încorporată în mobilier.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W7524NI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare reprezintă un aspect important pentru achiziție, iar în cazul de față aceasta este de 7 kg. Modelul este potrivit chiar și pentru familii, făcând față unei cantități destul de mari de haine. Tamburul are un volum de 54 de litri, fiind destul de generos, iar cuva este alcătuită din carbotech, oferind o rezistență ridicată în timp.

În ceea ce privește performanța, producătorul sloven a făcut o treabă foarte bună. Întâlnim așadar tehnologii care să asigure scăderea consumului energetic, dozarea corectă a detergentului, adaptarea nivelului de apă la cantitatea de haine și de spumă sau protecția împotriva inundațiilor. Puterea de centrifugare este de 1200 rpm, iar sistemul Senso Care asigură faptul că țesăturile vor fi protejate și că programele vor avea un consum bun.

În plus, există un număr impresionant de 23 de programe, așa că vei avea la propriu un program pentru orice tip de pată, articol vestimentar sau funcție specială. Programul rapid are o durată de 17 minute, fiind în același timp foarte eficient. Mai ai la dispoziție și funcția de programare în avans, astfel încât mașina să pornească la o anumită oră convenabilă pentru tine, iar, în ceea ce privește nivelul de zgomot la centrifugare, acesta este de 69 dB, fiind unul destul de mare.

Este de remarcat și faptul că mașina are un consum foarte redus, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+++, iar consumul standard de curent este de 0.65 kWh. Senzorii pentru nivelul de apă determină în același timp un consum redus, așa că anual se vor consuma doar 9523 de litri.

Modelul vine în plus însoțit de o garanție de 5 ani, mult mai mare decât media de pe piață.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate bună de încărcare
  • tehnologii avansate
  • număr mare de programe
  • consum redus

Contra:

  • nivel de zgomot mai mare la centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.5
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Gorenje W7524NI este o mașină de spălat foarte performantă, cu un consum bun, eficiență ridicată și design modern, dar care atrage și un preț pe măsură. 

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.