Gorenje W7523 – pachetul ideal de dotări pentru o mașină de spălat

Atunci când alegi o mașină de spălat, criteriile cel mai des întâlnite sunt prețul, capacitatea de spălare, capacitatea de centrifugare, consumul și varietatea programelor de spălare. Gorenje W7523 este un model cu dotări atractive pentru fiecare dintre aceste criterii, reprezentând o alegere foarte inspirată. Mașina de spălat se gaseşte la 1599 lei (verifică preț actualizat ), un preț surprinzător de mic pentru dotările oferite la schimb. Modelul se remarcă printr-un număr foarte mare de programe de spălare, calitatea materialelor folosite pentru interior și economia de resurse, reușind astfel să îndeplinească toate criteriile necesare pentru a face față chiar și celui mai pretențios utilizator.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Pentru început, atunci când te uiți la mașină, observi în primul rând ecranul LED foarte generos dotat cu touch și hubloul de mari dimensiuni. Ecranul LED face posibil un control în detaliu și, în același timp, ușor de realizat. Ușa hubloului are dimensiunea de 34 de cm, iar deschiderea se face la 180 de grade, așa că vei putea descărca ușor hainele. Designul este unul stabil, adaptat pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor. Mașina de spălat are dimensiunile de doar 60 × 85 × 60 cm, fiind potrivită atât pentru baie, cât și pentru hol sau bucătărie. Este de remarcat faptul că sertarul pentru detergent iese în afară automat atunci când este apăsat un buton.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W7523

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este unul foarte calitativ, având o durată lungă de viață. Acest lucru se datorează cuvei alcătuite din carbotech și tamburului din inox. Inoxul permite folosirea unor temperaturi de spălare foarte ridicate și depunerea unor cantități mai mici de mizerie pe suprafața cuvei. Rezistența DuraHeat asigură o durată de viață mult mai lungă. Volumul tamburului este de 42 de litri. Mașina beneficiază de protecție împotriva inundațiilor și de protecție pentru copii, ușa fiind blocată pe parcursul spălării, iar panoul de control putând fi blocat prin apăsarea unui buton.

Capacitatea de spălare este de 7 kg, așa că vei putea rezolva comod problema hainelor murdare pentru întreaga familie. Capacitatea maximă de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut, asigurând o stoarcere eficientă.

Programele de spălare sunt în număr de 23, un număr record chiar și pentru modelele de vârf. Programele sunt adaptate pentru orice tip de haine și culori. Ai la dispoziție atât programe standard precum cele pentru lână, bumbac, sintetice etc, cât și programe dedicate hainelor închise la culoare, hainelor sport sau spălării economice și ecologice. De asemenea, îți poți personaliza propriul program în funcție de nevoie.

La nivel tehnic se remarcă, în primul rând, tehnologia UseLogic. Aceasta asigură o eficiență ridicată de spălare, îmbinată cu un consum redus de resurse. Datorită tehnologiei UseLogic, senzorii detectează automat puritatea apei și cantitatea de spumă din mașină, în vederea adaptării cantității de apă și de curent electric folosite.

Mașina are un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB și un nivel de zgomot la spălare de 59 dB, reușind să fie destul de silențioasă.

În ceea ce privește consumul de energie, mașina se încadrează în clasa de eficiență A-30%. Consumul anual de apă este de 9586 litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,
  • protecție pentru copii

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 9.1

9

O alegere eficientă

Gorenje W7523 este o mașină de spălat completă, are capacitatea de încărcare destul de mare, iar viteza de rotație este suficintă pentru a stoarce rufele perfect.

Vezi detalii
User Rating: 3.56 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.