Gorenje W7223 – o mașină de spălat ieftină, din clasa de eficiență energetică A+++

Mașina de spălat rufe se numără printre electrocasnicele cu cel mai mare grad de utilitate dintr-o locuință, astfel că este necesar ca atunci când investești într-una să te asiguri că este eficientă. Gorenje W7223 este un model ce s-ar putea încadra în aceste standarde. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG și are un preț de aproximativ 1483 lei (verifică preț actualizat ), destul de rezonabil având în vedere că vorbim de un model cu specificații destul de bune.

În ceea ce privește designul, se remarcă prin simplitate și bun gust. Modelul este disponibil pe o nuanță de alb, astfel încât se va integra în orice tip de decor. În partea superioară se remarcă panoul de control, accesorizat cu un afișaj de tip LED, cu butoane și selectorul de programe ce te vor ajuta să selectezi viteza de rotație dorită, temperatura la care dorești să speli rufele și ciclul de spălare dorit. Modelul este unul standard, cu o adâncime de 60 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi locuințelor cu o suprafață mai mare.

Poze cu Gorenje W7223

Gorenje W7223

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Gorenje are o capacitate de încărcare de 7 kg, suficient de generoasă încât să termini destul de repede de spălat un coș de rufe sau să poți spăla țesături voluminoase, precum pilotele sau păturile. Viteza de centrifugare ajunge până la maxim 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele tale vor fi atât de bine stoarse, încât nu vor mai necesita să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum de 0,67 kwh/program standard. Asta ar însemna un consum cu aproximativ 30 % mai mic față de o mașină de spălat cu clasa de eficiență energetică A. Consumul mediu anual de apă este sub 10000 l. De regulă, mașinile de spălat cu o asemenea capacitate au un consum ceva mai mare față de modelul despre care discutăm astăzi.

Cele 18 programe de spălare oferă o diversitate de programe, astfel încât vei putea spăla și proteja fiecare țip de țesătură. Durata de viață a hainelor tale cu siguranță se va prelungi considerabil, iar ele vor arăta ca noi pentru mai mult timp.

La capitolul Funcții și siguranță, mașina de spălat vine echipată corespunzător. Dispune de sistemul de siguranță împotriva copiilor(odată cu începerea ciclului de spălare, se blochează ușa de acces pentru a se evita accidente neplăcute), protecție împotriva inundațiilor, funcția de reset, programare întârziată(tu decizi ora la care să înceapă spălarea), etc.

În ceea ce privește nivelul de zgomot atins, îți pot spune că avem de-a face cu un model puțin zgomotos pe durata spălării(atinge 59 dB) și ceva mai sonor pe durata centrifugării(ajunge la 74 dB).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • viteză de stoarcere de 1200 rpm

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.6
Design - 9.4
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Gorenje W7223 este o mașină de spălat rufe ce impresionează prin consumul energetic extrem de mic, dat de clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi detalii
User Rating: 3.57 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.