Gorenje W6643N/S – mașina de spălat slim extrem de performantă

Din seria mașinilor de spălat slim care să se potrivească și într-o garsonieră sau apartament mai mic, producătorul sloven Gorenje propune prin modelul  W6643N/S o mașină performantă, care nu face rabat de la tehnologia modernă, în ciuda dimensiunilor reduse. Prețul pentru Gorenje W6643N/S este de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul decent având în vedere tehnologiile și funcțiile de care dispune mașina, precum și de calitatea designului și materialelor din care este alcătuită.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

După cum ne-au obișnuit, slovenii au dotat mașina de spălat cu un design foarte modern, cu afișaj LED și comenzi electronice avansate dar, în același timp, ușor de dedus. Panoul de control poate fi folosit de către orice tip de utilizator, având o interfață extrem de simplă.

Mașina de spălat are dimensiunile de doar 85 x 60 x 44 cm, ocupând foarte puțin spațiu. Cu toate acestea, capacitatea de încărcare a fost păstrată la un nivel ridicat, mașina putând spăla până la 6.5 kg de haine. Încărcarea și descărcarea se fac frontal și extrem de ușor, cuva având o ușă de 34 de cm și un hublou care se deschide la 180 de grade.

Sertarul pentru detergent este activat prin intermediul unui buton, alunecând automat spre exterior. Sertarul este împărțit în trei compartimente pentru detergent, astfel încât utilizatorul să poată determina ce tip de detergent dorește să folosească și, în același timp, să îl poată curăța ușor.

Poze cu mașina de spălat Gorenje W6643N/S

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control permite setarea programului, a temperaturii sau tipului de centrifugare, programarea întârziată, dar și blocarea pentru protecția copiilor. Mașina derulează un program de autodiagnosticare și afișează rezultatul atunci când este întâmpinată o problemă. În același timp, panoul afișează timpul de spălare rămas și avertizează sonor atunci când este terminat un program.

Mașina de spălat are o putere de centrifugare de 1400 de rotații pe minut și un număr impresionant de 23 de programe. Dintre programe enumerăm BioWash, UltraWhite, PerfectBlack, NightWash, MyFavorite, dar și pe cele pentru prespălare, bumbac, consum redus de energie sau spălare manuală. În plus, utilizatorul poate personaliza progamele astfel încât să obțină rezultatul optim.

La nivel tehnic, mașina beneficiază de tehnologia UseLogic. Aceasta folosește senzori care monitorizează permanent puritatea apei și cantitatea de spumă din mașină, pentru a economisi curent electric și apă.  Mașina adaptează ciclurile în funcție de nivelul de spumă, adăugând sau renunțând la cicluri în funcție de tipul de încărcătură. În același timp, nivelul de apă din fiecare ciclu este adaptat în funcție de cantitatea încărcăturii.

Gorenje W6643N/S este alcătuită din materiale de calitate, cuva fiind construită din carbotech, iar tamburul din inox. Volumul tamburului este de 42 de litri. Modelele Premium sunt echipate cu o ușă Ultra Rece (UCD), alcătuită dintr-un strat de plastic suplimentar care acoperă geamul de la ușă. Nu în ultimul rând, mașina beneficiază de o protecție împotriva inundațiilor.

Mașina are un nivel de zgomot la centrifugare de 70 dB. Încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+++, acest model are un consum mic de curent electric. Consumul mediu anual de curent este de 153 kwh, iar cel pentru apă este de 10270 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Slim,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm,
  • A+++,
  • 23 de programe

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Gorenje W6643N/S este o mașină de spălat Slim, ce se bucură de un design modern, dar și de specificații extrem complexe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.