Gorenje W6623/S – mașina de spălat atractivă de clasă A+++

Îmbinarea unui design cu adevărat modern cu tehnologii performante și un consum redus atrage de obicei prețuri destul de mari pentru mașinile de spălat, dar iată că slovenii de la Gorenje au reușit să lanseze un model care să îndeplinească toate aceste criterii și să păstreze un preț sub 2000 de lei. Este vorba de modelul Gorenje W6623/S. Are un preț de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive modele de pe piață în momentul actual.

Designul este unul slim, modelul putând fi încadrat și în spațiile mai reduse, precum și încorporat, acesta având dimensiunile de 85 × 60 × 44 cm. Designul se remarcă prin intermediul panoului de control bine delimitat față de restul zonei superioare prin intermediul stabilirii unui contrast alb-negru. Astfel, panoul de control are un fond negru care dă foarte bine în constrast cu restul carcasei, care este alb. Panoul de control este prevăzut cu ecran LCD, pictograme, butoane cu touch și un buton central rotativ, aspectul fiind unul foarte modern. În partea inferioară se observă ușa hubloului care este argintie și are un diametru generos de 34 cm, alături de o deschidere largă de 180 de grade.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W6623/S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având de-a face cu un model slim, capacitatea de încărcare de 6 kg este una bună, iar interiorul este alcătuit din carbotech și inox, având o calitate superioară.

În ceea ce privește tehnologiile disponibile, acestea ating un nivel ridicat de performanță și asigură o eficiență ridicată de spălare. Întâlnim așadar un sistem de dușare care asigură prelucrarea optimă a detergentului, un sistem pentru detectarea automată a cantității de haine în vederea reglării consumului de apă și energie, precum și un sistem pentru evitarea excesului de spumă. Acestea asigură o eficiență optimă pe toate nivelele, de la cea de spălare până la cea energetică. Nivelul de zgomot poate fi ceva mai supărător, acesta atingând 70 dB la centrifugare, în timp ce puterea maximă de centrifugare este de 1200 rpm.

Modelul se încadrează de altfel în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum foarte redus de curent. Consumul în program standard este de 0.55 kWh.

Pentru spălare ai la dispoziție un număr record de 23 de programe, așa că vei găsi cu siguranță o soluție pentru orice preferință. Programul rapid are o durată de 17 minute, fiind cu adevărat scurt. Vei găsi printre altele programe pentru diferite tipuri de materiale, culori, funcții suplimentare de spălare, pregătirea pentru călcat etc., existând totodată și un program pentru un consum redus de energie.  În acelaşi timp, pachetul atractiv este completat de o garanție extinsă de 5 ani, care te va scăpa de griji pe termen lung.

Vorbim de o mașină  de spălat potrivită pentru spațiile mici și familiile de 2-3 persoane. Aceasta are un preț foarte bun raportat la dotările oferite, fiind atractivă atât la exterior, cât și la interior. Nivelul de performanță este unul ridicat, iar în plus este oferită și o garanție extinsă, achiziția fiind în felul acesta mai mult decât inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim foarte modern
  • tehnologii avansate
  • număr mare de programe
  • consum foarte redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.5
Performanțe - 9.1

9.3

O alegere eficientă

Gorenje W6623/S este o mașină de spălat rufe elegantă, dar mai ales eficientă, ceea ce înseamnă că rufele tale vor arăta impecabil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.