Gorenje W6503/S – o maşină de spălat ideală pentru orice casă

Maşina de spălat este o necesitate în fiecare casă. Aceasta nu numai că ne uşurează munca de zi cu zi şi ne oferă confort, dar ne ajută să economisim timpul nostru, să păstrăm hainele cât mai mult timp la fel de noi şi chiar să economisim detergent şi apă faţă de spălarea manuală. În acest sens, este recomandat să achiziţionezi o maşină de spălat cât mai îngustă, cu cât mai multe funcţii de spălare, cu un consum redus de energie şi de apă, toate acestea la un preţ nu foarte mare. Dacă optezi pentru o maşină de spălat slim care să aibă caracteristici asemănătoare celor prezentate mai sus, atunci Gorenje W6503/S ar putea să fie ceea ce căutaţi. Preţul acestei maşini de spălat este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat ) şi poate fi găsită în magazinele de specialitate sau online.

Designul său modern este dat de colţurile uşor rotunjite, culoarea alb imaculat şi display-ul cu afişaj LCD situat în partea dreapta sus a aparatului. Acest afişaj îţi permite să selectezi temperatura, să setezi viteza de stoarcere, timpul de pornire întârziată a ciclului de spălare şi, mai apoi, ultimele butoane îţi permit să selectezi funcţii preliminare/extra.  Dacă doreşti să achiziţionezi această maşină trebuie să mai cunoşti faptul că dispune și de un dozator de detergent cu trei compartimente, are un consum mediu anual de 9209 litri de apă, iar zgomotul la spălare este de 56 dB şi cel de centrifugare de 68 dB.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W6503/S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea stângă a display-ului se află un buton proeminent destinat alegerii programului dorit sau opririi/pornirii maşinii de spălat. Pentru a începe ciclul de spălare este necesar ca după introducerea tuturor setărilor să apeşi butonul Start/Pause situat în partea dreaptă a display-ului.

Greutatea acestei maşini de spălat este de 63 kg, iar dimensiunile de 85 x 60 x 44 cm, fapt ce te va ajuta să îi găseşti un loc pe măsură în baia ta. Încărcarea este una frontală şi suportă o capacitate de 6 kg. Clasa energetică este una dintre cele mai eficiente apărute pe piaţă, A+++, iar clasa de centrifugare este C şi are o viteză de 1000 rotaţii pe minut.

În ceea ce priveşte programele de spălare beneficiezi de un număr de 23 de programe, dintre care un program rapid de 17 minute care este folositor în momentul în care doreşti să speli într-un timp rapid haine care îţi sunt necesare într-un timp scurt sau care nu sunt foarte murdare. Pentru rufele foarte murdare beneficiezi de programe precum cele de prespălare sau înmuiere, iar pentru cele delicate sau din materiale pretenţioase îţi sunt puse la dispoziţie programe precum cel delicat, spălare manuală, programul centrifugare delicată, uşor de călcat sau programul lână.

În aceeaşi măsură are şi programe pentru rufele din bumbac, lână sau cele sintetice, dar şi programul Eco-30 de grade C care te ajută să economiseşti atât energie cât şi apă. Dacă vei considera că temperatura setată de un anumit program este prea mare sau prea mică, poţi să o reglezi manual cu ajutorul butonului de pe display. Funcţiile speciale de care dispune vin în ajutorul utilizatorului, printre acestea aflându-se detectarea automată a cantităţii, filtrul de autocurăţare, control supraîncălzire, sistem detectare spumă, protecţie împotriva inundaţiilor, sistem siguranţă împotriva copiilor. Trebuie să reţii că, după terminarea programului, maşina te va anunţa printr-un semnal acustic, astfel că nu vei mai uita de rufele din maşină.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Programe multiple
  • Sisteme de detecţie a spumei sau de protecţie împotriva inundaţiei
  • Clasa A+++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.9

8.7

O alegere eficientă

Gorenje W6503/S este o mașină de spălat rufe elegantă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă rufe curate cu un consum mic de energie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.