Gorenje W6423/S – mașina de spălat ultra economică

Gorenje este un producător sloven de mașini de spălat care, în ultima vreme, mizează pe echilibrul dintre peformanță și consum. Acesta este și cazul modelului Gorenje W6423/S, un model economic atât în momentul investiției, cât și în ceea ce privește facturile ulterioare. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat ), pachetul oferit fiind unul extrem de atractiv, iar dotările cu mult peste categoria de preț. Slovenii au reușit astfel să aducă pe piață un model foarte competitiv, ce pune probleme serioase modelelor aparținând unor branduri mai cunoscute.

Dacă designul se remarcă prin ceva, acest lucru este reprezentat de ușa foarte mare a hubloului. Aceasta are un diametru de 34 de cm și o deschidere la 180 de grade, permițând astfel o încărcare mult mai ușoară cu haine. Designul în rest este unul foarte simplu, lucrurile fiind păstrate cât mai standard. Carcasa este astfel complet albă, iar panoul de control este unul clasic, fără interfață electronică. Se remarcă faptul că panoul pare destul de încărcat din cauza butoanelor și pictogramelor. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 44 cm, fiind unul slim și putând fi și încorporat în blatul de bucătărie dacă este necesar.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W6423/S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 6 kg, fiind una ceva mai mică. Mașina este astfel potrivită pentru 2-3 persoane. Pentru o cantitate mai mare de haine vor fi necesare mai multe cicluri de spălare. În ceea ce privește interiorul, acesta este alcătuit din carbotech și inox, având o rezistență ridicată.

Trecând la partea tehnică, modelul se recomandă a fi unul inteligent. Dotările cuprind astfel, în primul rând, tehnologia Use Logic. Aceasta are la bază senzori care adaptează nivelul de apă la cantitatea de încărcătură, menținând întotdeauna cantitatea potrivită de spumă. Detergentul este în același timp exploatat foarte bine, fără a se face risipă, pe când sistemul SensoCare oferă o spălare atentă a țesăturilor, făcând posibilă și spălarea manuală. Apoi, dotările mai cuprind un sistem de control al stabilității care atrage un nivel redus de zgomot și de vibrații, precum și un sistem de protecție împotriva inundațiilor.

Capacitatea de centrifugare este de 1200 rpm, oferind un randament bun la stoarcere.

Unul dintre capitolele la care mașina excelează este cel al eficienței la spălare. Există așadar nu mai puțin de 23 de programe personalizate. Vei avea la dispoziție programe pentru toate tipurile de materiale, pentru stoarceri sau clătiri suplimentare, pentru pregătirea hainelor pentru călcat etc. Programul rapid realizează ciclul în doar 17 minute.

Alt capitol la care mașina punctează foarte bine este consumul. Modelul face parte din seria celor mai economice din categoria sa de preț. Vorbim astfel de un model care se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum standard pentru o spălare de 0.55 kWh şi un consum de apă de 9209 de litri.

În ceea ce privește zgomotul, modelul are un nivel de zgomot mediu la centrifugare, de 70 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Programe foarte numeroase de spălare
  • Consum redus
  • Tehnologii variate

Contra:

  • Design simplu
  • Capacitate mai mică de spălare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 10

9.3

O alegere eficientă

Gorenje W6423/S este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce asigură un raport calitate-preț excelent, astfel că rufele vor atrăta impecabil de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.