Gorenje W6402/S – o mașină de spălat rufe eficientă și ieftină

Gorenje W6402/S este mașina de spălat rufe ce are grijă ca hainele tale să arate impecabil după fiecare spălare. În plus are un preț destul de accesibil, de aproximativ 1304 lei (verifică preț actualizat ) și poate fi găsită în oferta eMAG. Cu puțin noroc o poți achiziționa chiar la un preț mult mai bun, dacă este inclusă în promoția magazinului.

Are un design plăcut, este disponibilă pe o nuanță clasică de alb, dar acest aspect te va ajuta să o inegrezi cu ușurință în decorul locuinței tale. Vorbim de un model Slim, ceea ce o face potrivită pentru locuințele cu camere mici, în care ai vrea să optimizezi fiecare cm pătrat.

Are un panou de control destul de aerisit și totuși bine dotat. În partea dreaptă se regăsesc butoanele ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru fiecare ciclu de spălare, în centru se află selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în stânga se regăsește sertarul pentru detergent.

Poze cu Gorenje W6402/S

Gorenje W6402/S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Gorenje are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient de mare încât să termini destul de repede de spălat un coș de rufe. Vei putea spăla chiar și o pilotă mai mică. Viteza de centrifugare ajunge la 1000 rpm. Din punctul meu de vedere este o viteză de stoarcere bună, ce te va ajuta ca rufele să necesite un timp relativ scurt de uscare. E drept că în momentul de față vei găsi și modele cu o viteză de stoarcere mult mai mare, însă cu siguranță au și un preț diferit.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,6 kwh/program standard. Asta înseamnă că rufele tale vor arăta impecabil, cu un cost destul de mic, aproximativ 30 bani per ciclu de spălare standard, pentru electricitate. Nici consumul mediu anual de apă nu este unul mare, ajunge la 9240 l.

Dacă în general mașinile de spălat au undeva la 16-18 programe de spălare, ei bine modelul Gorenje reprezintă excepția de la regulă, vine cu 23 de programe de spălare, astfel că vei avea o mulțime de posibilități, pentru a alege programul potrivit fiecărui tip de țesătură spălat. Chiar și pentru rufele ce se șifonează destul de mult, poți opta ca ele să fie spălate cu programul ușor de călcat.

În ceea ce privește funcțiile, ei bine și mașina de spălat rufe Gorenje stă extrem de bine. Dispune de protecție împotriva inundațiilor, de sistemul de siguranță împotriva copiilor(te asiguri că elimini accidentele neplăcute), funcția de programare întârziată(îți permite să stabilești momentul când ar trebui să pornească mașina de spălat).

Este destul de silențioasă, dacă ar fi să o comparăm cu alte modele ce dețin aceleași specificații, atinge 56 dB în timpul spălării și 68 dB în timpul stoarcerii.

Per total am putea spune că mașina de spălat vine cu specificații excelente, ce te vor ajuta să ai rufele impecabile, cu un consum destul de mic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • Slim,
  • silențioasă

Contra:

  • capacitatea de încărcare nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 8.9
Performanțe - 8.7

9

O alegere eficientă

Gorenje W6402/S este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, cu specificații destul de bune și un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: 3.48 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.