Gorenje W6222/S – mașina de spălat clasică

Pentru cei care apreciază mai mult o mașină de spălat cu design clasic, care să ofere o performanță bună și să aibă un preț accesibil, modelul Gorenje W6222/S este unul foarte atractiv. Producătorul sloven atacă astfel destul de puternic piața entry-level de mașini de spălat. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1219 lei (verifică preț actualizat ), ea fiind astfel atractivă din punctul de vedere al prețului și economiei. Modelul este potrivit pentru cei care acordă o importanță mai mică designului.

Modelul are un design foarte simplu, fiind complet alb și fără prea multe detalii. Panoul de control nu este prevăzut cu ecran LED sau control touch, părând că avem de-a face cu un model de acum câțiva ani. Aspectul este însă unul foarte îngrijit, reușind să lase un aer elegant. Se remarcă însă hubloul de mari dimensiuni, care acum câțiva ani nu ar fi fost întâlnit. Acesta are un diametru de 34 cm și o deschidere la 180 de grade, oferind confort la încărcarea sau descărcarea cu haine, modelul în sine având dimensiunile de 85 x 60 x 44 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Gorenje W6222/S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 6 kg, fiind ceva mai mică, aceasta mașină nefiind una pentru familii numeroase, unde e nevoie de spălarea unor cantități mari de haine.

Eficiența de spălare este însă una foarte bună. Acest lucru este posibil în primul rând datorită tehnologiilor integrate, dintre acestea remarcându-se tehnologia Use Logic. Aceasta asigură rezultate bune la spălare pentru un nivel de resurse minimal. La baza tehnologiei se află senzori care detectează cantitatea de haine din cuvă pentru a regla apoi nivelul de apă la aceasta. În acest mod nivelul de spumă va fi și el cel potrivit, evitându-se excesul și risipa, spuma fiind controlată și prin intermediul unui sistem de dușare. Puterea de centrifugare este de 1200 rpm, hainele fiind stoarse destul de bine. Există, însă, funcții suplimentare de stoarcere și de clătire ce pot fi adăugate programelor de spălare.

Că tot veni vorba, mașina îți pune la dispoziție 18 programe, una dintre cele mai generoase oferte pentru această categorie de preț. Vei găsi programe pentru toate tipurile de țesături și toate tipurile de pete. Totodată, ai la dispoziție și un program ECO care folosește o temperatură mai scăzută a apei, păstrând însă rezultatele eficiente. Finalul fiecărui program este marcat sonor.

Mașina acordă o importanță ridicată și siguranței, așa că este dotată cu sisteme de protecție împotriva inundațiilor și supraîncălzirii, precum și cu funcția clasică de blocare a accesului copiilor.

Întrucât avem de-a face cu un aparat electrocasnic folosit destul de mult, consumul ocupă un rol principal. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având prin urmare un consum foarte redus, consumul pentru un program standard fiind de doar 0.6 kWh, iar consumul de apă de 9240 de litri.

În ceea ce privește zgomotul, modelul are un nivel de zgomot mediu la centrifugare, de 70 dB

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Tehnologii eficiente de spălare
  • Programe variate
  • Consum redus

Contra:

  • Design foarte simplu, în stilul anilor trecuți

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.7

8.5

O alegere eficientă

Gorenje W6222/S este o mașină de spălat rufe ideală pentru un buget mic, și destul de eficientă, astfel că vei avea rufele impecabile după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.