Gorenje W6202S – preț mic, performațe mari

Cu toții ne dorim electrocasnice eficiente, care să ne ușureze munca și efortul de zi cu zi, însă uneori prețul acestora poate reprezenta o adevărată provocare pentru unii dintre noi. Probabil de aceea fiecare producător deține și o gamă de produse low budget, cu specificații destul de bune. Din aeastă categorie face parte și mașina de spălat Gorenje W6202S, ce are un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent pentru un astfel de produs.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat se bucură de un aspect plăcut, destul de simplist, însă ușor de folosit. Mai exact se prezintă pe alb, astfel încât să se potrivească cu nuanța mobilei și este accesorizată cu un panou de contol ce deține mai multe butoane, pentru a putea face selecțiile potrivite unui ciclu de spălat cu ușurință.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Gorenje W6202S 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Gorenje W6202S este o mașină de spălat slim cu încărcare frontală, ce atinge o viteză maximă de centrifugare de până la 1000 rpm și suportă o încărcare de 6 kg, suficient pentru o utilizare normală. Potrivit testelor de eficiență energetică, acest model este inclus în clasa A+, ceea ce înseamnă un consum de energie electrică nu prea mare și un consum mediu anual de apă de 10460 L.

Are 18 programe de spălare, suficiente cât să acopere o gamă largă de țesături, de la programele standard de bumbac, lână, sintetice la programe Ultra White, Perfect Black etc. Faptul că este un model Slim constituie un avantaj, nu va ocupa foarte mult spațiu din încăpere, iar pentru un apartament mic în care fiecare cm contează, cred că este ideală.

La capitolul funcții și siguranță, Gorenje W6202S stă foarte bine, mai precis dispune de: sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce împiedică producere unor incidente neplăcute, funcția de autodiagnosticare, ce vă va ajuta în momentul în care apare vreo problemă, protecția împotriva inundațiilor, etc.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, pot spune că modelul este destul de silențios, mai exact atinge 56 dB la spălare și 68 dB la centrifugare, prin urmare nu își face simțită prezența foarte tare în momentul funcționării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de încărcare de 6kg,
  • silențioasă

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă și afișaj LCD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Gorenje W6202S este o mașină de spălat ideală pentru cei ce nu sunt dispuși să scoată o sumă foarte mare de bani din buzunar și promite rezultate excelente la spălare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.