Gorenje KAS35ZDCINVF – aparatul de aer condiționat cu sistem de filtrare avansat

Temperaturile ridicate sunt cele care creează de obicei disconfortul cel mai mare, iar cum în perioada aceasta ne confruntăm cu un apogeu al caniculei, multe dintre persoane caută aparate de aer condiționat. Pe bună dreptate, cauza principală a alegerii unui aparat de aer condiționat este disconfortul creat de temperaturile extreme, dar un aspect la fel de important de avut în vedere este și capacitatea de filtrare a aerului. Un aparat ideal ar trebui să asigure nu doar o răcire eficientă, ci și un aer curat și sănătos. Gorenje KAS35ZDCINVF este un aparat cu un raport calitate-preț foarte bun. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), fiind un aparat de aer condiționat potrivit pentru apartament. Acesta oferă un confort maxim, asigurând nu doar o temperatură optimă în timp scurt, dar și un aer curat și proaspăt.

Modelul are un design discret, care mizează pe posibilitatea încadrării ușoare în orice spațiu. Astfel, unitatea interioară este albă și are carcasa alcătuită dintr-un plastic mat, aceasta având dimensiuni reduse şi ocupând doar 800 x 188 x 275 mm. Pentru a ajuta la setarea ușoară a programelor, unitatea este prevăzută cu un display ascuns pentru afișajul temperaturii, care continuă linia discretă a designului. Unitatea exterioară măsoară 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gorenje KAS35ZDCINVF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul este dotat în primul rând cu un compresor cu Inverter. Acest tip de compresor prezintă avantajul de a oferi un control foarte bun asupra variațiilor de viteză, asigurând prin urmare evitarea fluctuațiilor neplăcute de temperatură. Controlul bun asupra variațiilor de viteză susține în același timp o funcționare economică și silențioasă. Aparatul are o capacitate de 12000 BTU și are o putere de acoperire potrivită pentru un apartament cu 1-2 camere.

Modelul se încadrează în clasa de energie A și consumă o putere de 3500 W la răcire și 3663 la încălzire, iar în momentele de Stand-by aparatul consumă doar 1 W.

Funcțiile de climatizare disponibile includ răcirea, încălzirea, dezumidificarea și ventilarea. Funcția specială Follow Me folosește senzorii de pe telecomandă pentru a regla temperatura, puterea și direcția de ventilare în funcție de poziția ta. Există de asemenea un program pentru noapte care se asigură că dormi în condiții optime, precum și funcția de programare în avans, pentru momentele în care vrei să menții o temperatură potrivită în casă chiar și atunci când ești la serviciu.

Aparatul se remarcă prin faptul că este dotat cu un sistem avansat de filtrare, care asigură faptul că aerul pe care îl respiri este proaspăt și curat. Sistemul funcționează pe baza ionizării și are acțiune multiplă asupra bacteriilor, microbilor și mirosului neplăcut. Filtrul HEPA are de asemenea o acțiune foarte eficientă asupra prafului și alergenilor. Orice sistem de climatizare atrage riscul apariției bacteriilor și mucegaiului, așa că este important ca aparatul ales să includă un sistem care să asigure curățarea aerului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU
  • funcții variate de climatizare
  • sistem de filtrare cu ionizare și HEPA

Contra:

  • consumul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.7
Consum de energie - 8.7

8.7

O alegere inspirată

Gorenje KAS35ZDCINVF este un aparat de aer condiționat cu 12000 BTU, elegant, ce îți asigură confortul dorit indiferent de sezon.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat