Gorenje KAS26ZDCINVF – aparatul de aer condiționat cu 9000 BTU

În cazul în care ai un spațiu mai mic în care vrei să ai un control bun asupra confortului, aparatul de aer condiționat Gorenje KAS26ZDCINVF îți poate oferi soluția tehnologică potrivită. Slovenii au un portofoliu foarte vast de produse electronice de calitate, iar gama de sisteme de climatizare nu face excepție. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3206 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un aparat de aer condiționat cu 9000 BTU, potrivit pentru spații mai mici. Are însă un randament ridicat, având o acoperire rapidă și asigurând o calitate superioară a aerului ventilat, care este proaspăt și curat. Modelul se încadrează în media de pe piață pentru categoria sa BTU și reprezintă o alegere bună.

Aparatul are un design ușor de integrat în orice tip de cameră, indiferent dacă este vorba de o cameră de apartament sau una de lucru. Carcasa unității interioare este albă, simplă, iar liniile rotunjite îi oferă un aer prietenos. Display-ul ascuns pentru afișarea temperaturii crește interactivitatea și ajută mult la reglarea setărilor. Modelul are dimensiunile de 800 x 188 x 275 mm și nu ocupă mult spațiu pe perete. Unitatea are greutatea de 7.5 kg, fiind destul de ușoară, iar aparatul este livrat împreună cu o telecomandă dotată cu senzori de temperatură.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Gorenje KAS26ZDCINVF

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 9000 BTU, având o acoperire ideală pentru suprafața unei camere. În cazul în care spațiul este mai mare, aparatul își va face simțită prezența, dar nu va reuși să mențină un randament la fel de bun. Modelul îți pune la dispoziție programe de răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare, având o paletă de acțiune potrivită pentru orice anotimp. Sistemul de baleiere asigură o distribuire uniformă a aerului, astfel încât să nu existe variații de temperatură în cameră, iar temperatura setată să fie atinsă într-un timp scurt.

La baza eficienței programelor se află în primul rând un compresor cu tehnologie Inverter,  acesta având un control bun asupra curelelor și variațiilor de viteză şi făcând posibil un consum redus și un nivel mic de zgomot.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A. Pentru răcire acesta consumă o putere de 2600 W, iar pentru încălzire o putere de 2784 W.

Modelul beneficiază de un sistem pentru detectarea scurgerilor de agent frigorific, așa că îți va notifica eventualele probleme.

Sistemul de filtrare a aerului este extrem de important pentru orice aparat de aer condiționat, acesta asigurând calitatea aerului pe care îl respiri. Sistemul poate face astfel ca aerul ventilat să fie mult mai sănătos decât cel dintr-o cameră în care nu există un sistem de climatizare. În cazul de față, aparatul este dotat cu un sistem de ionizare cu eficiență ridicată împotriva prafului, bacteriilor, mucegaiului și mirosurilor neplăcute, acesta fiind astfel foarte potrivit pentru persoanele alergice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu tehnologie Inverter
  • design compact prevăzut cu display pentru afișarea temperaturii
  • programe variate de funcționare, pentru orice anotimp
  • sistem de filtrare eficient

Contra:

  • clasa energetică putea fi îmbunătățită

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 8.5

8.5

O alegere răcoritoare

Gorenje KAS26ZDCINVF este un aparat de aer condiționat modern, potrivit pentru o suprafață ceva mai mică, de aproximativ 20 mp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat