Gorenje ITG623USC – plita ce îți oferă libertatea de a alege metoda de gătire dorită

Ești în căutarea unei plite încorporabile, dar nu știi către ce să te orientezi? E drept, pe piață sunt mai multe variante de plite, cu alimentare pe gaz și pe electricitate. Fiecare tip de plită vine cu anumite avantaje, așa că dacă nu te poți decide pentru ce tip ți s-ar potrivi mai bine, optează pentru un model mixt, jumătate pe inducție, jumătate pe gaz. Iar aici îți recomand plita Gorenje ITG623USC. Are un preț de aproximativ 2075 lei (verifică preț actualizatși îmbină cu succes stilul clasic cu cel modern.

Din punct de vedere al designului, plita este elegantă, de un rafinament aparte. Suprafața din sticlă este neagră, jumătate netedă, jumătate cu două ochiuri și un grătar din fontă deasupra. Pare destul de ușor de utilizat, având panoul de control în față, la îndemână. Partea pe inducție are un panou digital, iar cea pe gaz dispune de două butoane, pe care le acționezi prin apăsare și rotire.

Poze cu Gorenje ITG623USC

Gorenje ITG623USC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Suprafața de gătit conține două arzătoare mari și două mici, astfel încât vei putea jongla cu mai multe tigăi simultan.

Avantajul unei plite mixte este acela că îți oferă libertatea de a alege metoda de gătire dorită, iar în cazul în care una din aceste două metode ar fi oprită, nu trebuie să îți faci probleme că nu vei avea cum să gătești.

Eu una prefer să gătesc mai mult pe suprafața cu inducție, și asta datorită faptului că timpul de gătit scade cu aproximativ 50% față de sistemul pe gaz, ceea ce mă ajută să câștig timp pentru cei dragi.

Un alt aspect important de care trebuie să ții cont, ar fi acela că plita mixtă nu te forțează să schimbi vasele de gătot vechi, ci doar să mai adaugi unele speciale, care să funcționeze și pe inducție.

Din punct de vedere al siguranței, îți pot spune că vorbim de un model bine gândit, astfel încât dacă s-a stins flacăra la una din suprafețele de gătit pe gaz, acesta să blocheze automat alimentarea cu gaz. Iar în cazul suprafețelor pe inducție poți programa durata de gătire sau în momentul în care ai ridicat vasul de gătit, aceasta se închide automat(având în vedere că funcționează prin inducție magnetică, nu poate funcționa decât atunci când vasul este pe plită).

Întreținerea presupune un proces destul de ușor. Se șterge cu laveta și un detergent, fără a se insista prea tare, iar aceasta va arăta ca noua după fiecare utilizare.

Plita mixtă poate reprezenta de asemenea o alternativă potrivită în cazul în care îți dorești o plită pe inducție, dar alimentarea electrică din locuință nu-ți asigură suficientă putere pentru o asemenea achiziție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegantă,
  • două metode de gătit,
  • dotată cu sistem inteligent ce monitorizează flacăra în mod inteligent,
  • grătarul și duzele sunt din fontă
  • eficientă

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 10
Consum - 8.7
Siguranță - 9.7

9.5

O alegere premium

Gorenje ITG623USC este o plită încorporabilă mixtă, ce îți oferă două metode de gătire, cea pe gaz și cea prin inducție magnetică, lăsându-ți libertarea de a alege felul în care vrei să gătești.

Vezi detalii
User Rating: 2.96 ( 17 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.