Gorenje GS63314XS – mașina de spălat vase autonomă

Cele mai multe dintre persoane preferă să încorporeze mașinile de spălat vase, dar pentru cei care au alte planuri pentru amenajarea bucătăriei și plasarea mașinii, modelele autonome reprezintă soluția ideală. Un astfel de model este și Gorenje GS63314XS. Are un preț de aproximativ 2317 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de bun raportat la dotările oferite la schimb.

Mașina are un design care atrage atenția datorită construcției foarte elegante din inox. Modelul măsoară 85 x 60 x 58 cm și are un aspect foarte modern. Acesta este prevăzut cu un panou de control interactiv dotat cu afișaj electronic și o interfață prietenoasă, astfel încât setarea programelor să se facă foarte ușor. Panoul de control indică inclusiv nivelul de sare și timpul rămas până la finalizarea programului.

Poze cu mașina de spălat

Gorenje GS63314XS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul interiorului, mașina este împărțită în trei coșuri din grătar și este prevăzută cu un compartiment special pentru sare. Capacitatea de încărcare este de 14 seturi, fiind foarte generoasă și rezolvând problema curățării veselei pentru un număr mare de persoane. Vei putea spăla în același timp vase chiar și de dimensiuni mai mari, precum oalele sau tigăile wok.

La nivel tehnic, mașina are 5 trepte de temperatură și îți pune la dispoziție 8 programe de spălare. Pentru o spălare eficientă, modelul este dotat cu senzori pentru detectarea nivelului de murdărie, astfel încât să adapteze resursele și să nu se facă risipă. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum redus de curent electric, atrăgând prin urmare și facturi mai reduse. Consumul standard pentru un ciclu de spălare este de 1.02 kWh, iar cel anual este de 299 kW. În același timp, consumul mediu de apă pentru o spălare este de 12 litri, iar cel anual este de 3500 litri. Nivelul de zgomot rămâne redus, având valoarea maximă de 47 dB.

În ceea ce privește programele de spălare, acestea sunt foarte eficiente și vor livra vase perfect curate, gata pentru servire sau depozitare. Vasele vor fi inclusiv uscate, așa că treaba ta este redusă la minimum. Printre programe vei găsi unul automat pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program intensiv pentru vase foarte murdare sau un program Eco pentru un consum minim de resurse. De asemenea, există și un program rapid, iar programarea automată se poate faace cu până la 24 de ore în avans.

Pentru siguranță, modelul este prevăzut cu un sistem de protecție împotriva inundațiilor, care detectează rapid excesul de apă și oprește funcționarea, evitând situațiile neplăcute.

Aceasta se recomandă prin consumul redus, eficiența mare la spălare și designul atractiv din inox. Având o capacitate mare de încărcare, mașina este potrivită pentru familiile numeroase, petreceri sau chiar și restaurante mici. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de încărcare de 14 seturi
  • spălare eficientă care include și funcția de uscare
  • consum de clasă A+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.5
Performanțe - 8.9

9.3

cu o capacitate generoasă

Gorenje GS63314XS este o mașină de spălat vase cu o capacitate destul de generoasă, ce își poate găsi loc în orice bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. eu am cumparat aceasta masina de spalat vase in urma cu mai putin de 2 ani. Sa ne intelegem, este facuta in China, nu spala bine vasele si daca aveti ghinion trebuie sa mai astupati cu silicon gaurile. Pentru cei care cred ca au de-a face cu un frustrat care lasa mesaje pentru a discredita firma sa-si cumpere 2 ca sa aiba piese de schimb. Concret partea de jos a cuvei s-a dezlipit de peretii cuvei, usa se deschide in socuri, uneori vasele sunt acoperite de o pelicula alba, ca un strat de vopsea grunjoasa si nu pot fi curatate decat cu spalatorul de sarma. Eu sunt singurul utilizator al acestei masini de spalat vase si inca de la punerea in functiune am urmat intocmai instructiunile de utilizare conform manualului de utilizare pus la dispozitie de producator. Nu am apelat la un service pentru ca nu vreau sa o primesc bucati la propriu atata timp cat masina de spalat vase este atata de prost construita si atata timp cat sansele sa gasesti un meserias bun sunt din ce in ce mai mici. Daca as fi gasit un astfel de comentariu sigur nu imi mai cumparam aceasta marca de masina si poate aveam mai multi bani in buzunar si nu mai reparam azi masina de spalat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.