Gorenje GS62214W – mașina de spălat vase cu detector pentru detergent

La fel ca în cazul mașinilor de spălat haine, eficiența mașinilor de spălat vase ține foarte mult de sistemul de prelucrare a detergentului. Gorenje GS62214W este un model care excelează pe acest nivel, oferind o eficiență foarte bună de spălare. Prețul său este de aproximativ 1796 lei (verifică preț actualizat), mașina având un raport calitate-preț bun.

Designul mașinii inspiră calitatea, aceasta având o construcție ușor robustă, dar care este îmblânzită prin linii fine. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 58 cm, fiind încorporabil. Panoul de control este unul foarte simplu, având interfața prevăzută cu doar câteva butoane și mai multe pictograme, selectarea programului dorit făcându-se prin simpla apăsare a unui buton.

Poze cu mașina de spălat

Gorenje GS62214W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește interiorul, acesta este împărțit în două compartimente din grătar, dintre care unul este reglabil pe înălțime. Prin urmare, vei putea adapta interiorul la dimensiunile vaselor pe care le ai de spălat. Capacitatea de încărcare este de 12 seturi, fiind mai mult decât suficientă pentru o familie chiar și numeroasă. Vei putea spăla întreaga veselă, de la farfurii și castroane și până la tacâmuri, pahare sau vase mai mari precum tigăile și oalele.

După cum spuneam la început, modelul se remarcă printr-o eficiență foarte bună de spălare, dovedită și prin apartenența la clasa de eficiență de spălare și uscare A. Datorită funcției 3 în 1, mașina poate detecta automat tipul de detergent și va regla setările pentru a crește eficiența. Astfel, dacă folosești detergent sub formă de tablete, aceasta nu va elibera agentul de clătire, în timp ce, dacă folosești detergent sub formă de pudră sau gel, va elibera agent, pentru rezultate optime. Oricum ar fi, vasele spălate vor fi perfect curate și uscate, fiind gata de utilizare.

Eficiența foarte bună de spălare este acoperită de un consum foarte mic de resurse. Astfel, mașina folosește cu 41% mai puțină apă decât cele obișnuite și cu până la 4 ori mai puțină apă decât în cazul spălării manuale. În același timp, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric și ajutându-te să economisești. Nivelul de zgomot este de 52 dB.

Programele de spălare disponibile vor curăța chiar și cele mai murdare vase. Există astfel un program normal pentru vase de zi cu zi, un program intensiv pentru vase foarte murdare sau un program rapid, mașina având un total de 7 programe de spălare.

Una dintre problemele ce pot apărea în urma spălării este înfundarea mașinii. În cazul de față există însă un sistem automat de curățare care elimină resturile de mâncare. De asemenea, pentru creșterea siguranței, mașina beneficiază de tehnologia Aqua Stop care elimină surprusul de apă și oprește alimentarea cu apă în cazul inundațiilor.

Vorbim de o mașină de spălat vase care te va scuti de spălatul veselei, în timp ce economisește timp, energie și apă. Performanța este una ridicată, iar în ciuda nivelului mai mare de zgomot mașina este una atractivă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de încărcare
  • eficiență ridicată
  • consum redus

Contra:

  • nivel de zgomot cam mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.9
Performanțe - 9.1

9

O alegere eficientă

Gorenje GS62214W este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce te scutește de timp pierdut cu spălarea vaselor manual.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.