Gorenje GS53314XS – mașina de spălat vase slim performantă

Gorenje GS53314XS este o mașină de spălat vase de calitate superioară, disponibilă într-un design slim care o face potrivită pentru bucătăriile mai mici. Are un preț de aproximativ 2106 lei (verifică preț actualizat), fiind un model slim ceva mai scump.

Mașina se remarcă prin carcasa argintie aflată în combinație cu un panou de control cu afișaj LED, în timp ce culorile și liniile acordă o notă minimalistă, care face modelul să pară foarte modern. Acesta are dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm, fiind încorporabil. Panoul de control afișează timpul rămas din programul de spălare și cantitatea de sare și permite, în același timp, programarea întârziată.

Poze cu mașina de spălat

Gorenje GS53314XS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 10 seturi, fiind una bună pentru un model slim, iar interiorul găzduiește 3 coșuri din sârmă, reglabile pe înălțime și în funcție de tipul de farfurii. Sistemul Click-Clack oferă astfel o libertate mai mare de organizare a spațiului interior, maximizând capacitatea de încărcare. Vei putea să muți coșul superior mai sus pentru a face loc oalelor sau tigăilor mai mari în coșul inferior, acesta fiind la rândul său pliabil.

Slovenii de la Gorenje s-au gândit să meargă până la capăt cu eficiența, așa că pe lângă o capacitate bună de încărcare au integrat și tehnologii performante de spălare. Astfel, se remarcă în primul rând senzorul de calitate a apei. Acesta detectează puritatea apei pe tot parcursul spălării, știind atunci când aceasta este perfect curată și reducând astfel consumul, iar atunci când speli vase mai puțin murdare nu se vor mai irosi resurse.

Modelul beneficiază în același timp de un filtru de autocurățare care elimină resturile de mâncare și de un sistem de protecție împotriva inundațiilor care oprește alimentarea cu apă în caz de probleme.

Mașina oferă 5 programe de spălare, printre acestea găsindu-se soluții pentru spălarea vaselor de zi cu zi, a vaselor murdare, spălarea economică sau rapidă. Vasele sunt spălate și uscate la o eficiență de clasă A, mașina având un nivel de zgomot de 49 dB.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență A+. Consumul de curent este unul redus, iar pentru ca facturile să fie cu atât mai mici, și consumul de apă este foarte bun. Astfel, pentru un program sunt folosiți 9 litri de apă și 0.83 kW, iar consumul anual de energie este de doar 238 kW.

Mașina de spălat vase reprezintă o alegere bună pentru cei care au o bucătărie mai mică și vor să beneficieze de o mașină de spălat vase care, deși are un design slim, nu face compromisuri în ceea ce privește eficiența. Modelul este dotat cu tehnologii performante și are o capacitate bună pentru unul slim, păstrând în același timp și un consum redus. Prin urmare, mașina acoperă toate cerințele și este foarte atractivă. Prețul pentru aceasta este puțin mai ridicat, dar achiziția este foarte bine argumentată, slovenii demonstrând încă o dată că știu ce înseamnă performanța.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • capacitate bună pentru un model slim
  • spălare eficientă, cu tehnologii performante
  • consum bun

Contra:

  • număr redus de programe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.2
Performanțe - 8.5

9

O alegere eficientă

Gorenje GS53314XS este o mașină de spălat vase cu o capactate suficient de mare încât să te scutească de efort chiar și atunci când dai mici petreceri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.