Gorenje GS52214W – mașina de spălat vase slim eficientă

Gorenje este un producător european de electrocasnice, cu sediul în Slovenia. Oferta acestuia include modele performante la prețuri bune, care să ofere o viață mai bună clienților. Gorenje GS52214W este o mașină de spălat vase care va rezolva pentru tine problema vaselor murdare, lăsându-te să te ocupi de alte activități. Are un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil din punctul meu de vedere.

Mașina are un design slim, așa că se va încadra chiar și în bucătăriile mai mici, nemaifiind nevoie să faci compromisuri de confort. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 44.8 x 60 cm și este perfect încorporabilă în mobilierul de bucătărie. Carcasa acesteia este albă, având un aspect elegant, care se potrivește cu orice bucătărie. Panoul de control este foarte simplu de utilizat, putând seta programul dorit în doar câteva mișcări iar pictogramele te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Poze cu mașina de spălat

Gorenje GS52214W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este unul standard pentru astfel de aparate, fiind prevăzut cu două coșuri din grătar. Pentru a permite organizarea mai ușoară a vaselor, unul dintre coșuri este reglabil pe înălțime. Capacitatea de încărcare este de 9 seturi, fiind ceva mai mică, dar acoperind fără probleme nevoile uzuale pentru câteva persoane, astfel că vei putea spăla farfurii, pahare, tacâmuri, tigăi, oale etc.

Vei găsi un program pentru fiecare situație întâlnită în bucătărie. Astfel, există programe pentru spălarea cotidiană a vaselor cu un grad mediu de murdărie, pentru spălarea vaselor foarte murdare, spălarea economică, spălarea rapidă etc. Programul cel mai scurt are o durată de 40 de minute, în timp ce programul Eco de 165 de minute este cel mai lung. Există în total 7 programe și ai și posibilitatea de programare cu întârziere, pentru ca mașina să pornească la ora pe care ți-o dorești.

În ceea ce privește tehnologiile și performanța mașinii, aceasta este dotată în primul rând cu un sistem 3 în 1 de detectare a tipului de detergent. Prin urmare, indiferent dacă folosești detergent lichid, pudră sau sub formă de tablete, mașina va regla setările pentru o spălare eficientă.

Eficiența de spălare este dovedită de încadrarea în clasa A. Pentru ca vasele să fie gata de utilizare după ce sunt scoase din mașină, acestea sunt și uscate. Nivelul de zgomot este de 52 dB, putând fi supărător pentru persoanele mai pretențioase.

Nu în ultimul rând, pentru a prelungi durata de viață a mașinii și a preveni situațiile neplăcute, aceasta este prevăzută cu un sistem automat de curățare, sistemul folosind un filtru care elimină resturile de mâncare, prevenind înfundarea.

Consumul reprezintă un aspect important, iar modelul de față este unul atractiv din acest punct de vedere. Astfel, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum redus de curent. În același timp, consumul de apă este cu 41% mai redus decât în cazul modelelor obișnuite.

Model Gorenje este o mașină de spălat vase slim, potrivită pentru bucătăriile mai mici, aceasta curățând foarte bine vasele şi păstrând în același timp un consum redus de resurse. Alegerea este una foarte inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență ridicată de spălare
  • funcție de uscare
  • consum redus

Contra:

  • capacitate mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.5
Performanțe - 8.6

8.6

O alegere

Gorenje GS52214W este o mașină de spălat vase potrivită pentru cei ce s-au săturat să mai piardă timpul spălând vase zi de zi.

Vezi detalii
User Rating: 3.66 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.