Gorenje D9866E – uscătorul inteligent de haine

Uscătorul de haine este un aparat extrem de util, mai ales pentru familiile în care se spală cantități mari de haine. Gorenje D9866E este un model dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piață care vine în ajutorul tuturor celor care vor să usuce eficient hainele, economisind spațiu. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3456 lei (verifică preț actualizat ), fiind ceva mai ieftin față de alte modele din aceeași clasă. Prin urmare, raportul de calitate-preţ este excelent, ceea ce înseamnă că vorbim de unul dintre acele electrocasnice cărora nu poți să le reproșezi nimic.

Designul uscătorului se face remarcat de la prima vedere, în primul rând datorită faptului că ușa de la cuvă este prevăzută cu un capac care oprește vizibilitatea în interior. Ușa este disponibilă pe argintiu, ceea ce creează un contrast plăcut față de restul carcasei, disponibil pe alb. Hubloul are un diametru de 35 de cm și o deschidere de 180 de grade, oferind o încărcare foarte ușoară cu haine. Panoul de control se remarcă prin faptul că are fondul negru. Acesta este prevăzut cu un ecran LED de mari dimensiuni și butoane touch, oferind un control foarte ușor. Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 60 cm, aparatul ocupând la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat.

Poze cu uscătorul de rufe

Gorenje D9866E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de uscare este de 9 kg, fiind una dintre cele mai mari disponibile. Prin urmare, vor putea fi uscate toate hainele spălate și, în același timp, vor putea fi uscate fără probleme articole de mari dimensiuni, precum păturile.

La partea tehnică, uscătorul oferă o performanță pe măsura designului modern. Astfel, uscătorul funcționează prin condensare. În urma procesului, aburul este transformat în apă și colectat într-un recipient. Golirea acestuia se poate face atât automat, cât și manual, în cel de-al doilea caz apa putând fi folosită pentru călcat. Temperatura de uscare este redusă, așa că hainele nu vor avea niciodată mirosul de ars întâlnit în alte cazuri. Cuva are mișcarea reversibilă, oferind astfel rezultate foarte atractive în ceea ce privește nivelul de șifonare. Hainele ies mult mai puțin șifonate, putând fi călcate mult mai ușor sau chiar purtate direct după ce au fost scoase din cuvă.

În ceea ce privește programele, acestea sunt în număr de 27, depășind chiar și oferta programelor de la mașinile de spălat. Există câte un program pentru fiecare tip de țesătură, articol vestimentar și preferințe pentru gradul de șifonare. În plus, datorită funcției SensoCare, programele sunt potrivite pentru persoanele alergice și cele cu pielea sensibilă, urmele de alergeni fiind îndepărtate complet.

Consumul poate reprezenta o problemă destul de mare pentru acest tip de aparate, de cele mai multe ori clasa B fiind cea întâlnită. În cazul de față, însă, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, fiind extrem de economic și de ecologic, consumul pentru un program standard fiind de doar 1.54 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design ultra modern
  • Capacitate mare de uscare
  • Sistem de uscare prin condensare, însoțit de tehnologii performante
  • Număr mare de programe
  • Consum redus

Contra:

  • Prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.4

9.5

Pentru rufe uscate eficient

Gorenje D9866E este un uscător eficient, ce te va ajuta să ai rufele uscate destul de repede, fără stresul de a le mai întinde pe culme.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.