Galanz AC-09HP33 – o achiziție inteligentă pentru bugete limitate

Nici nu tu mai suporți căldura? Stai la un etaj superior pe unde răcoroasa umbră nu calcă niciodată? Știi și tu că ai nevoie de aer condiționat ca să treci cu bine peste această vară. Și mai știi că bugetul nu îți este favorabil așa că nu-ți poți permite să faci o investiție prea mare. Ce spui de sistemul de climatizare Galanz AC-09HP33, din clasa energetică A++, care face răcoare pe o suprafață de până la 25 mp? Zilele acestea, la eMAG, îl găsești la un preț de aproximativ 1449 lei(verifică preț actualizat), un preț decent, ținând cont de specificațiile sale.

Nivel optim de confort, la un preț corect!

Dacă ești din categoria celor care vor calitate și performanțe la bani puțini, atunci îți va fi pe plac acest aparat de aer condiționat. Nu te aștepta la un design spectaculos pentru că, din punct de vedere estetic modelul Galanz nu se recomandă a fi un model de top. Dar nu pe toți ne interesează această parte. Mulți dintre noi avem aștepări mai mult pe partea de tehnologie decât pe cea de design. Și, până la urmă, nu aspectul super stilat ne generează răcoarea!

Unitatea internă de culoare albă, cu design clasic, cântărește 10 kg și are dimensiunile de 800 mm lungime, 290 mm lățime și 186 mm înălțime. Cât privește zgomotul generat de aceasta, atunci când ventilatorul este setat pe ultima treaptă de viteză, emite un zgomot de 50 dB, similar cu zgomotul dintr-o librărie. În primele două trepte vorbim de 36, respectiv 46 dB.

Poză cu Galanz AC-09HP33

Galanz AC-09HP33

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul Galanz funcționează perfect atunci când extremele de afară se situează între -10 și +43 grade C.

Ca să-l descriem succint și punctual, scoțându-i în evidență punctele forte, iată cum se prezintă sistemul de climatizare:

 • are o capacitate generală de 9000 BTU ceea ce-l face potrivit pentru încăperile cu suprafața cuprinsă între 22 și 25 mp.;
 • eficiența energetică de răcire face parte din clasa A++, iar modul de încălzire (căci nici acesta nu lipsește), din clasa A; la răcire, aparatul utilizează 770 W, iar la încălzire 710 W. Nu uita că eficiența unei clase energetice superioare se regăsește pe factura de energie electrică!
 • beneficiază de tehnologia Inverter/tip de compresor rotativ care funcționează pe turații variabile, atingând repejor temperatura setată. Pe ciclurile lungi de funcționare se constată o îmbunătățire a randamentului cu până la 40%;
 • sistemul de filtrare al aparatului elimină particulele de praf și poluarea din încăperea în care este amplasat;
 • funcții de climatizare: răcire – încălzire – ventilare;
 • Timer – intervale presetate de timp;
 • Auto-Restart – după o pană de curent, de exemplu, aparatul își reia automat activitatea, păstrând ultimele setări efectuate;
 • Turbo – pentru a atinge mult mai repede temperatura setată. Când aceasta este atinsă, aparatul își reia modul normal de funcționare;
 • Sleep/Night Mode – avantajele unui somn străjuit de răcoare, cu un nivel de zgomot redus și consum energetic limitat.

Chiar dacă nu beneficiază de toate dotările moderne cu care sunt înzestrate sistemele de climatizare de ultimă generație, AC-ul Galanz își face cu brio treaba pentru care a fost creat, rămânând unul dintre modelele la mare căutare în această vară!

Aparatul de aer condiționat nu include nici kitul de instalare, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • clasa energetică A++
 • nivel redus de zgomot
 • 3 ani garanție
 • preț accesibil

Contra:

 • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.6
Eficiență răcire/încălzire - 8.4
Nivel de zgomot - 8.7

8.6

O alegere eficientă

Galanz AC-09HP33 este un aparat de aer condiționat din gama entry-level, ce asigură confortul necesar pentru o suprafață de maxim 25 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 2.7 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat