Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR – cu raport calitate-preț foarte bun

Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR este un aparat de aer condiționat care oferă toate dotările de care ai nevoie pentru a te bucura de fiecare dată de confortul locuinței. Fujitsu este un brand care aduce calitatea japoneză la prețuri ceva mai accesibile față de compatrioții săi, așa că te vei putea bucura de un aparat de calitate de top la un preț bun. Se găsește în magazine la prețul de aproximativ 2049 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive modele din categoria sa.

La nivelul designului, unitatea interioară a aparatului se remarcă prin unghiurile asimetrice de pe marginile carcasei, acestea oferind un aspect futurist și sugerând performanța. Carcasa este complet albă și are un profil slim. Sistemul de baleiere are o mișcare amplă pe verticală, ceea ce susține foarte mult eficiența. De asemenea, un cuvânt important de spus în acest sens îl are și suprafața mare de absorbție a aerului din partea superioară a unității.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul performanței, aparatul are o capacitate de 12000 BTU și poate face față fără probleme unei suprafețe de 1-2 camere. Acesta este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter care vine însoțit de mai multe funcții atractive pentru menținerea unui consum redus, iar compresorul cu tehnologia i-Pam Inverter reduce consumul de energie cu până la 60%. De asemenea, schimbătorul de căldură performant asigură atingerea rapidă a temperaturii și menținerea ulterioară a acesteia pentru mai mult timp. Funcția de adaptare automată a temperaturii permite trecerea rapidă de la modul răcire la modul încălzire, evitând variațiile neplăcute de temperatură. Modelul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A la încălzire, funcționând foarte economic.

Nivelul de zgomot oscilează între 22 și 43 dB, modelul funcționând foarte silențios.

În ceea ce privește programele, cu ajutorul telecomenzii vei putea alege dintre programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare, purificare sau noapte. Vei putea controla temperatura, timpul, sistemul de baleiere sau puterea de ventilare. De asemenea, vei putea programa aparatul cu până la 12 ore în avans.

Aparatul este dotat și cu un sistem de filtrare și purificare eficient, care curăță aerul foarte bine, eliminând cu succes praful, bacteriile și mucegaiul. Aerul are astfel o calitate mult mai bună, iar aparatul o durată de viață mai mare datorită protejării componentelor interioare și prevenirii astupării evacuatorului.

Modelul vine însoțit de o garanție extinsă de 60 de luni, care te asigură că ai suport în cazul în care apare vreo problemă în tot acest timp.

Acesta are o performanță foarte bună, având o capacitate de acoperire suficientă pentru un apartament, un timp scurt de atingere a temperaturii setate și în același timp un consum redus de energie și un nivel mic de zgomot. Raportul calitate-preț este unul foarte atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență mare asigurată de un compresor cu Inverter și tehnologii conexe avansate
  • consum de energie și nivel redus de zgomot
  • garanție de 60 de luni

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 9.2

8.9

O alegere eficientă

Fujitsu Ecolandia ASYG35LLCR-AOYG35LLCR este un aparat de aer condiționat de calitate japoneză disponibil la un preț foarte bun.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat