Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR – aparatul de aer condiționat cu garanție extinsă

În cazul electrocasnicelor, ofertele sunt cu atât mai atractive cu cât includ suplimente atractive, precum garanția extinsă. Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR este un aparat de aer condiționat care vine însoțit de o garanție foarte mare, care te va scuti de griji pentru o perioadă lungă. Aparatul de aer condiționat este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 1949 lei (verifică preț actualizat), un preț care îl plasează foarte ușor peste media de pe piață pentru categoria sa BTU.

Modelul are un design cu note minimaliste pentru unitatea interioară, aceasta având o carcasă prevăzută cu diferite unghiuri asimetrice în părțile laterale. Carcasa este albă și are o construcție plată, având un aspect modern. Modelul nu este prevăzut cu afișaj LCD, telecomanda oferind însă un suport suficient de complex pentru programare. Carcasa are dimensiunile de 262 x 820 x 206 mm. Capacul este detașabil, așa că permite mentenanța ușoară. De partea cealaltă, unitatea exterioară este prevăzută cu un ventilator mărit, fără a avea însă dimensiuni foarte mari. Aceasta măsoară 535 x 663 x 293 mm, fiind una dintre cele mai compacte.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, aparatul are o capacitate de 9000 BTU. Acesta este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter și funcții performante care să mențină o eficiență ridicată. Compresorul asigură un consum redus și o funcționare silențioasă, așa că aparatul nu te va deranja și nici nu îți va atrage cheltuieli mari pentru facturi. Tehnologia I-Pam Inverter reduce consumul de energie cu până la 60%, modelul încadrându-se în clasa de energie A++ la răcire, fiind foarte economic. În același timp, funcția de adaptare automată a temperaturii face posibilă trecerea rapidă de la modul răcire la modul încălzire, temperatura fiind reglată în funcție de valoarea programată și cea din încăpere.

Nivelul de zgomot are un prag minim de 22 dB, iar cel maxim este de doar 43 dB, funcționarea fiind astfel extrem de silențioasă.

Programele disponibile asigură confortul indiferent de temperatura de afară, având rezultate chiar și în cazul unor temperaturi extreme. Modelul este dotat cu programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, ventilare, purificare și noapte. Funcția de programare poate fi setată chiar și pentru 12 ore în avans, oferind un control foarte bun asupra temperaturii în momentele în care nu ești acasă.

Aparatul este dotat și cu un sistem de filtrare și purificare eficient, care curăță aerul foarte bine, eliminând cu succes praful, bacteriile și mucegaiul. Aerul are astfel o calitate mult mai bună, iar aparatul o durată de viață mai mare datorită protejării componentelor interioare și prevenirii astupării evacuatorului.

Modelul vine însoțit de o garanție de nu mai puțin de 60 de luni, una dintre cele mai mari de pe piață. Acesta este silențios și economic și are o garanție de 60 de luni care te va scăpa de griji pentru mult timp. Modelul are o calitate generală foarte bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter și tehnologii conexe pentru creșterea eficienței
  • consum redus la răcire, de clasă A++
  • funcționare silențioasă
  • sistem de filtrare eficient

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 9

8.7

O alegere eficientă

Fujitsu Ecolandia ASYG25LLCR-AOYG25LLCR este un aparat de aer condiționat cu o eficiență foarte bună pentru spații mai mici.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat