Electrolux Real Life ESF4650ROW – mașina de spălat vase A+++

Mașina de spălat vase este un aparat extrem de util, dar care, din păcate, atrage de cele mai multe ori un consum foarte mare de energie. Se pare, însă, că o serie de producători a reușit să integreze tehnologii care să economisească energie, iar unul dintre aceștia este și Electrolux. Modelul Electrolux Real Life ESF4650ROW se numără printre cele mai economice de pe piață și își păstrează, în același timp, un preț bun, fiind cu atât mai atractiv. Mai exact mașina de spălat vase are un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat ), aceasta având un raport calitate-preț foarte bun. Ratele încep de la 75 de lei. Modelul se remarcă, în primul rând, prin eficiența energetică și economia generală de resurse. Sunt de apreciat apoi nivelul redus de zgomot și sistemele eficiente de curățare. Alegerea este una foarte inspirată.

Atunci când vine vorba de mașinile de spălat vase, designul poate fi unul dintre aspectele care seamănă cel mai mult de la una la alta. În cazul de față, avem de-a face cu un design care se încadrează în rândul celor clasice prin faptul că este disponibil pe alb și are linii simpliste, dar care, în același timp, oferă un aer modern datorită unui ecran LED uriaș. Ecranul este însoțit de foarte multe pictograme, astfel încât programarea să se facă și mai ușor. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 44.6 x 61 cm, acesta fiind unul slim și ocupând mai puțin loc în bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase

Electrolux Real Life ESF4650ROW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este organizat în două coșuri spațioase din sârmă, care permit așezarea ușoară a vaselor. Există, de asemenea, un coș pentru tacâmuri și un raft rabatabil pentru căni.

Capacitatea de spălare este de 9 seturi de vase, fiind una suficientă pentru o familie. Vei putea spăla orice tip de vase, de la cele mici precum farfuriile sau castroanele și până la oale, tigăi și tăvi.

Arma secretă a celor de la Electrolux este sistemul de curățare RealLife. Acesta este dotat cu un braț unic FlexiSpray care foloseșete o rotație dublă și jeturi TopShower, astfel încât vasele să fie curățate rapid și eficient. Mașina are 4 nivele de temperatură. Eficiența este, în același timp, și economică, toate resursele fiind reduse. Datorită funcției Aquasave, consumul de apă este minim. Maşina se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+++. Consumul de curent pentru un ciclu de spălare este de 0.62 kW, iar cel anual este de 174 kW. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare este de 8.5 litri, iar cel anual este de 2380 de litri.

Este disponibilă, în același timp, programarea întârziată cu până la 24 de ore. Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 45 dB. Având în vedere acest lucru, vei putea programa mașina să spele chiar și noaptea, atunci când tarifele pentru energie sunt mai mici.

Pentru spălarea propriu-zisă ai la dispoziție 6 programe. Există astfel un program automat pentru spălarea de zi cu zi, unul pentru vase foarte murdare, unul rapid, unul special pentru pahare etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 9 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Electrolux Real Life ESF4650ROW este o mașină de spălat vase modernă și extrem de eficientă, ce te ajută să valorifici timpul mult mai bine.

Vezi detalii
User Rating: 3.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.