Electrolux Inverter EDH3487RDE – uscătorul cu pompă de condensare prin căldură

Spunând lucrurilor pe nume, fiecare își dorește ca hainele spălate să se usuce cât mai repede, însă, fie din motive financiare, fie din lipsă de spațiu, cumpărarea unui uscător de haine nu reprezintă o prioritate. Acesta este însă extrem de util, iar rezultatele sale îți pot salva foarte mult timp. Electrolux Inverter EDH3487RDE este un uscător pentru un buget peste medie, dar care îți va rezolva rapid și eficient problema uscării hainelor. Uscătorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3699 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 80 de lei. Modelul este unul ceva mai scump, dar compensează prin consumul foarte redus și prin programele variate. De asemenea, designul este unul foarte modern și atractiv,  iar capacitatea de spălare este mare. Per ansamblu, aparatul este economic și eficient, fiind de real folos în orice locuință.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul modelului este unul foarte modern și elegant. Acesta se remarcă prin panoul de control animat și prin hubloul de mari dimensiuni. Panoul de control este dotat cu un ecran LCD de mari dimensiuni care face foarte ușoară setarea programelor. Butonul circular central este însoțit de pictograme, lucrurile fiind cu atât mai ușoare. Carcasa este albă, iar ușa hubloului este argintie. Dimensiunile uscătorului sunt de 85 x 60 x 60 cm, acesta necesitând un spațiu la fel de mare precum o mașină de spălat.

Poze cu uscătorul de rufe

Electrolux Inverter EDH3487RDE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, așa că vei putea usca într-un singur program toate hainele dintr-un program de spălare.

Trecând la partea mai tehnică, procesul de uscare este gândit astfel încât să fie blând cu țesăturile. Nu vei simți niciodată miros de ars atunci când scoți hainele. Uscarea se face prin condensare, cu ajutorul unei pompe cu căldură. Datorită senzorilor de uscare timpul va fi întotdeauna cel optim.

În ceea ce privește programele de uscare, acestea sunt la fel de numeroase ca în cazul mașinilor de spălat. Pornind de la programele clasice pentru bumbac, sintetice sau lână și până la cele pentru lenjerie de pat sau jeans, vei putea alege pentru fiecare treapta de uscare dorită. Durata programului clasic de uscare pentru bumbac este de 131 de minute. Pentru ca lucrurile să fie la fel de ușoare și după uscare, ai la dispoziție un program special pentru călcarea ușoară. Acesta funcționează prin rotirea în două direcții a cuvei. Hainele sunt astfel dezlipite, evitându-se încurcarea acestora.

Mai mult, pentru hainele care au stat mult timp în șifoner ai la dispoziție un program de reîmprospătare. Acesta este util și în cazul hainelor care au fost expuse la fum de țigară. Vei putea programa în avans uscătorul, astfel încât să pornească la ora pe care ți-o dorești.

Un aspect problematic pentru multe aparate de acest tip este consumul. În cazul de față, însă, lucrurile stau foarte bine. Uscătorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric.  Acesta are un consum cu 58% mai mic decât unul de clasă B.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.2

9.4

O alegere eficientă

Electrolux Inverter EDH3487RDE este un uscător de rufe cu o capacitate mare, ce te va ajuta să ai rufele uscate, numai bune de așezat în dulap.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.