ELECTROLUX EXP12JNOW1 – practic și ușor de mutat

A venit vara și nu vrei să mai treci prin neplăcuta experiență din anii trecuți în ceea ce privește canicula? Înseamnă că deja ești în căutarea unui aparat de aer condiționat. Problema este că un model cu o capacitate de acoperire mare este destul de scump și nu toată lumea își permite să aloce sume impresionante pe o asemenea achiziție. De aceea noi vă propunem o variantă ceva mai accesibilă ca și preț și destul de eficientă. Este vorba despre aparatul de climatizare portabil ELECTROLUX EXP12JNOW1, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizatși asigură confortul pe o suprafață de aproximativ 25 mp.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat Electrolux se bucură de un aspect plăcut, destul de discret aș putea spune. Este realizat pe alb, fără să fie încărcat de prea multe accesorii, iar pe laterale se remarcă două mânere ce vă permit transportarea lui cu ușurință. În partea superioară se remarcă un display de tip LED, nu foarte mare, ce afișează gradele din încăpere, dar și o serie de butoane pentru a face selecțiile potrivite. Modelul cântărește numai 34 kg și are dimensiunile de 465 x 397 x 764 mm, ceea ce presupune că nu este o prezență robustă în încăpere.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EXP12JNOW1

ELECTROLUX EXP12JNOW1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EXP12JNOW1 are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, ce se încadrează în clasa energetică de răcire A și clasa energetică de încălzire A+, cu un consum nu foarte mare, ceea ce presupune că nici factura la Electrica nu va crește foarte mult.

Ca și funcții nu pot spune că impresionează prin cea mai bogată gamă, dar cu siguranță modelul Electrolux este echipat cu cele mai des utilizate, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a regla nivelul de umiditate din încăpere, ventilare, modul Sleep – pentru o noapte răcoritoare chiar și pe timp de caniculă, modul complet Auto și funcția de resetare.

Ca și nivel de zgomot, este bine de știut faptul că modelul ajunge la 64 dB, adică își va face simțită prezența doar într-o mică măsură. Un mare avantaj al aparatelor de aer condiționat portabile este acela că nu necesită instalarea așa cum se întâmplă la modelele de perete, prin urmare nu veți mai avea o altă cheltuială cu achiziționarea acestor sevicii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Sleep mode,
  • consum mic,
  • este ușor de mutat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EXP12JNOW1 este unul dintre puținele modele de aparate de aer condiționat portabile, ce oferă avantajul mutării ușoare dintr-o cameră în alta.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat