ELECTROLUX EXI18HD1W – ideal pentru o locuință mare

Că tot așteptam cu ardoare să vină căldura, iată că în sfârșit a și venit. Și se pare că gradele vor continua să mai urce în termometre, spre nefericirea celor ce au probleme cu inima, cât și a celor ce nu tolerează căldura în exces. Dar acest aspect nu trebuie să ne perturbe nicidecum viața de zi cu zi. Atâta timp cât găsim soluția potrivită cu siguranță vom trece prin perioada de vârf relaxați și cu zâmbetul pe buze. Aparatul de aer condiționat probabil este soluția cea mai potrivită atunci când vorbim despre confort pentru această perioadă. Și un model interesant din acest punct de vedere, consider că ar putea fi modelul ELECTROLUX EXI18HD1W. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizatși face față unei suprafețe de aproximativ 50 mp, astfel că poate fi instalat fie într-un apartament cu 3 camere, fie într-un spațiu comercial.

În ceea ce privește designul, putem afirma faptul că vorbim de un model plăcut, elegant chiar, ce impresionează prin bun gust și simplitate. Faptul că este realizat pe o nuanță de alb, putem spune că îl ajută să se încadreaze în orice interior. În centru se remarcă un display de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, dar și funcția activă. Dimensiunile aparatului de aer condiționat Electrolux nu sunt deloc mari, deși are o capacitate destul de generoasă, mai exact unitatea interioară cântărește 12 kg și are 100 x 219 x 326 mm, iar cea exterioară cântărește 45 kg și are 955 x 396 x 700 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EXI18HD1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EXI18HD1W ajunge la o capacitate de 18000 BTU atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, cu alte cuvinte vei avea o casă răcoroasă, prin urmare vei avea și confortul dorit pentru a-ți desfășura activitățile de zi cu zi. Modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A+ și clasa energetică A, cu un consum anual de 325 kWh.

De asemeni aparatul de climatizare vine echipat cu tehnologia Inverter, ce conduce la o economie de energie cu cel puțin 30% față de un model non inverter. Acest aspect este atins datorită faptului că odată ce se ajunge la temperatura dorită în cameră, consumul scade la minim, reușind în felul acesta să se mențină temperatura dorită.

De asemeni, modelul dispune de filtrul Bio-Hepa și Carbon activ, ce au grijă să mențină un aer proaspăt și fără bacterii, care ar putea dezvolta diferite alergii. Pe partea de funcții aparatul de climatizare este echipat cu o gamă destul de bogată, ce cuprinde cele mai importante funcții: răcire, încălzire, dezumidificare – te va feri de mucegai, ventilare, funcție turbo – atunci când ai nevoie de o răcire instantanee, Sleep mode – pentru că meriți să te odihnești chiar și în zilele cele mai toride de vară, modul Complet Auto.

Nivelul de zgomot nu depășește limitele normale, unitatea interioară atinge 58 dB, iar cea exterioară 63 dB, deci nu deranjează atunci când este pus în funcțiune. Nu vine la pachet cu serviciul de instalare, dar acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A+,
  • 18000 BTU,
  • Sleep mode

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EXI18HD1W este un aparat de aer condiționat ideal pentru o suprafață destul de generoasă, aproximativ 50 mp, ceea ce înseamnă că poate fi montat chiar și într-o locuință ceva mai mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat