Electrolux EXI12HL1W – aparatul de aer condiționat pentru confort maxim

Vara se instalează cu pași repezi, așa că acum este momentul potrivit să cumperi un aparat de aer condiționat care să te ajute să scapi de disconfortul creat de caniculă. Electrolux este un brand foarte cunoscut de electrocasnice, renumele său atrăgând numeroși clienți, iar aparatele sale având unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț, un model foarte atractiv fiind și Electrolux EXI12HL1W. În ceea ce priveşte costurile pentru un astfel de aparat, modelul are un preț de 2949 lei (verifică preț actualizat), fiind nu chiar cea mai ieftină opțiune.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Unitatea interioară a aparatului are un design foarte simplu, remacându-se printr-un aspect alb imaculat, în partea frontală găsindu-se logo-ul Electrolux și afișajul LCD, util pentru programare. Liniile sunt foarte fine, lăsând în urmă un aspect elegant. Unitatea internă are dimensiunile de 896 x 205 x 316 mm, cea exterioară având și ea dimensiuni compacte, măsurând 848 x 320 x 592 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Electrolux EXI12HL1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește performanța, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit pentru apartamente. Modelul beneficiază de un compresor cu Inverter care asigură o eficiență foarte bună, păstrând în același timp un consum redus. Aparatul are 5 trepte de ventilare, putând fi reglat pentru a acoperi într-un timp cât mai scurt suprafața în care este montat. Cu toate astea, în ciuda performanței foarte bune, aparatul se încadrează în clasa A++ de energie, așa că va atrage un consum foarte redus. Puterea folosită pentru răcire este astfel de doar 900 W, în timp ce pentru încălzire sunt consumați 1020 W, consumul de energie fiind păstrat la un nivel uniform și constant.

Nivelul de zgomot este unul mediu, atingând 54 dB, însă există mai multe modele din aceeași categorie de preț care au un nivel de zgomot mai redus.

Programele disponibile acoperă toate nevoile de confort ce pot apărea pe timp de vară sau de iarnă,  astfel că există un program de încălzire, unul pentru răcire, unul pentru dezumidificare, unul pentru răcirea rapidă etc. Este de apreciat faptul că telecomanda este prevăzută cu senzori performanți care permit comunicarea cu aparatul, astfel încât temperatura să fie optimă pe întreaga suprafață, indiferent de locul în care te afli. Telecomanda va detecta temperatura de la nivelul tău și va regla setările astfel încât temperatura dorită să fie atinsă mai repede și să fie distribuită uniform.

Unul dintre punctele forte ale aparatului este cu siguranță sistemul de filtrare foarte avansat, acesta având o acțiune triplă, fiind prevăzut cu filtru HEPA, filtru de carbon și funcție de ionizare. Astfel, chiar și cele mai mici particule de praf, bacterii și alergeni vor fi eliminate, aerul având o calitate foarte mare și asigurând un mediu sănătos.

Aparatul de aer condiționat crește calitatea aerului, având acțiune triplă împotriva prafului și alergenilor. Capacitatea BTU este potrivită pentru a acoperi un apartament, iar consumul energetic este redus, așa că în schimbul prețului ceva mai mare obții totuși dotări atractive.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate BTU atractivă
  • consum redus de energie
  • filtru cu acțiune triplă

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.2
Consum de energie - 9

9.1

O alegere eficientă

Electrolux EXI12HL1W este un aparat de aer condiționat performant, care asigură obținerea unui mediu optim pentru zilele caniculare de vară sau cele friguroase de iarnă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat