Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 – are grijă de confortul tău

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.7
Nivel de zgomot - 9

8.9

O alegere silențioasă

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 este un aparat de aer condiționat ce are grijă de confortul utilizatorului, este silențios și se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.

Vezi detalii
User Rating: 2.64 ( 8 votes)

Electrolux este unul dintre brandurile cu o vastă experiență în ceea ce privește aparatura electrocasnică. Prezent în peste 60 de țari, Electrolux își vinde produsele în mai bine de 150 de piețe internaționale. Gama de aparate de aer condiționat Electrolux este optimizată pentru a avea grijă de confortul utilizatorului atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 este unul dintre noile modele ale producătorului ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 151 lei.

Aparatul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model ce merge pe linia clasică, cu un detaliu argintiu, ce reușește să evidențieze în mod discret unitatea interioară. Modelul este câștigător al premiului pentru design RedDot Design Award 2015. La o privire atentă se poate observa și un display de tip LCD, ce indică temperatura din cameră. Acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Dimensiunile unității interioare sunt de 852 x 280 x 180 mm, ceea ce înseamnă că modelul se va încadra chiar și pe un perete mai îngust. Având o unitate interioară albă, se va potrivi atât într-un cadru clasic, cât și într-unul modern.

Poze cu Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de climatizare are o capacitate de răcire de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 24-35 mp, în cazul în care acesta este montat într-o locuință sau 20-30 mp, în cazul în care este montat într-un birou cu mai mulți angajați, mai multe PC-uri și alte echipamente tehnice.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum energetic extrem de scăzut. La acesta aspect contribuie și tehnologia Inverter, care în prezent se regăsește pe toate modelele noi.

Folosește mai multe filtre pentru a purifica aerul, astfel încât pericolul dezvoltării alergiilor este redus considerabil. Important de reținut ar fi faptul că filtrele trebuie spălate pe timpul verii, o dată pe lună, astfel încât să te asiguri că își păstrează eficiența pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Gama de funcții este destul de generoasă, astfel încât poate mulțumi chiar și utilizatorii mai pretențioși. Iată ce funcții deține modelul Electrolux:

1. Funcția de dezumidificare – potrivită pentru a elimina disconfortul creat din cauza umezelii. Aceasta reglează umiditatea din cameră

2. Funcția Auto Restart – la o eventuală pană de curent, activitatea aerului condiționat se reia odată cu alimentarea cu energie electrică. Apartul pornește în mod automat, cu aceleași setări stabilite anterior.

3. Funcția Turbo – este potrivită pentru momentele în care îți dorești ca temperatura să se schimbe brusc. Folosind această funcție și consumul de energie va fi mai mare.

4. Funcția de Autodiagnosticare – identifică o eventuală problemă încă din fază incipientă, astfel încât să poată fi rezolvată cu ușurință și fără costuri mari.

5. Funcția de încălzire – pentru iernile friguroase, când îți dorești să se încălzească repede camera

Aparatul de aer condiționat este unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață, acesta atingând numai 42 dB, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat chiar și în timpul somnului, fără a deranja în vreun fel. Ca idee, zgomotul produs se aseamănă cu zgomotul dintr-o bibliotecă.

Modelul nu vine la pachet cu kitul și serviciul de instalare, dar acestea pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • afișaj LCD,
  • funcție de dezumificare,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat