ELECTROLUX EXI12HD1W – are consumul foarte mic

Se pare că au cam început să se rărească ploile ce ne-au tot bântuit la începutul acestei veri. Și cum bine știm din anii anteriori în lunile de vârf ale sezonului cald se ajunge la cealaltă extremă, în care ne topim de prea multă căldură. Așa că anul acesta m-am hotărât să nu mai îndur căldura toridă, ce de multe ori îmi crea dureri de cap și să îmi instalez un aparat de aer condiționat. Astfel am dat peste modelul ELECTROLUX EXI12HD1W, un aparat ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat atât prin design, cât și prin dotările sale tehnice.

Dar să începem cu începutul. În primul rând la acest model m-a atras aspectul său plăcut și discret. Unitatea interioară este complet albă, accesorizată cu un afișaj de tip LED, ce indică atât gradele din încăpere, cât și funcția activă. Modelul vine la pachet cu o telecomandă cu display, cu ajutorul căreia veți putea face modificările dorite, astfel încât să vă asigurați confortul dorit în încăpere. Dimensiunile sale sunt destul de mici, mai exact unitatea interioară cântărește 9 kg și are 912 x 188 x 290 mm, iar cea exterioară cântărește 30 kg și are 776 x 320 x 540 mm, ceea ce mă face să cred că vorbim de o prezență delicată, ce nu iese în evidență prin dimensiuni robuste.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EXI12HD1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EXI12HD1W are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU, cu un consum anual de energie de 163 kWh. Având în vedere numărul de BTU, este bine de știut faptul că modelul reușește să facă față unei suprafețe de aproximativ 30 mp.

Potrivit testelor de eficiență modelul se încadrează în clasa A+ pentru răcire și clasa A pentru încălzire. Având în vedere că încorporează și tehnologia Inverter, consumul de energie scade cu cel puțin 30% față de modelele non-inverter. Acest aspect este posibil datorită faptului că odată ajuns la temperatura setată, compresorul nu se mai oprește, ci doar își diminuează consumul, reușind în felul acesta să mențină temperatura constantă în încăpere.

Dacă până acum ceva timp mulți dintre noi eram reticenți în achiziționarea aparatelor de aer condiționat, deoarece dezvoltau tot felul de bacterii și alergii, ei bine în prezent marea majoritate a modelelor de pe piață vin echiapte corespunzător pentru a se evita aceste neplăceri. Modelul Electrolux despre care discutăm astăzi dispune de 2 filtre, și anume: filtru Bio-Hepa și filtru Carbon activ, ce se ocupă de menținerea aerului cât mai curat.

Nici pe partea de funcții modelul nu dezamăgește, mai precis dispune de o gamă generoasă, ce reușește să satisfacă chiar și cerințele mai exigente, și aici vorbim de: răcire, încălzire, dezumidificare – reglează nivelul de umiditate din încăpere, ventilare, funcția Turbo – pentru o răcire rapidă, Sleep night mode – pentru un somn odihnitor chiar dacă afară este extrem de cald și modul complet Auto.

Nivelul de zgomot atins este unul normal, unitatea interioară ajunge la 52 dB, iar cea exterioară la 62 dB, prin urmare nu deranjează în momentul în care este pus în funcțiune. Serviciul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A+,
  • Sleep mode,
  • consum mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EXI12HD1W este unul dintre modelele cele mai noi de aparate de aer condiționat de pe piață, dotat cu o serie de funcții ce îți asigură confortul dorit.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat