Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 – un aparat de aer condiționat eficient

Verile au devenit tot mai toride, cu temperaturi tot mai insuportabile, iar adesea cu greu ne găsim confortul chiar și în propria locuință. Însă acest aspect nu este valabil atunci când te hotărăști că ar fi cazul să îți dotezi locuința cu un aparat de aer condiționat. Și dacă te gândești că este neapărat necesar să optezi pentru un model scump, te înșeli. În ultimii doi ani au apărut nenumărate modele pe piață. Chiar și brandurile cunoscute se întrec în AC-uri cu prețuri accesibile, astfel încât investiția să nu ne dea dureri de cap. Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 este unul dintre aceste model. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), un preț decent, ținând cont de eficiența sa, dar și de brandul despre care discutăm.

Din punct de vedere al design-ului, vorbim despre un model elegant, cu un aspect curat. Unitatea interioară este în mare parte albă, dotată doar în partea superioară cu o bandă din inox, ce creează un contrast plăcut. Fix, sub logo-ul producătorului este situat afișajul LED(indică temperatura din încăpere, dar și modul), vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit. Însă modelul Electrolux nu este doar un aparat de aer condiționat ce se va încadra perfect în locuința ta fără, a ocupa prea mult spațiu pe perete, ci este și un AC eficient, ce are grijă ca cei din încăpere să se bucure de zile răcoroase în toiul verii și de nopți odihnitoare

Poze cu Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Aparatul de aer condiționat este potrivit pentru a face față unei încăperei cu o suprafață de aproximativ 18 m pătrați. Având o capacitate de răcire/încălzire de 9000 BTU, cel mai bine ar fi să respecți suprafața recomandată, astfel încât să beneficiezi cu adevărat de calitățile modelului ales. Aici poți găsi mai multe detalii despre cum să îți alegi aparatul de aer condiționat.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de energie scăzută, însă aici un rol important îl are și tehnologia Inverter. Chiar și pentru încălzire consumul este destul de mic, AC-ul încadrându-se în clasa de eficiență A+

Dacă până acum câțiva ani mulți se fereau de aparatele de aer condiționat datorită bacteriilor dezvoltate de unitatea interioară, iată că mai nou, aparatele sunt doatate cu sisteme de filtrare eficiente, ce înlătură chiar și cele mai fine particule de praf, dar și mirosurile neplăcute. Modelul Electrolux beneficiază și de funcția de Dezumidificare, așa că nu vei avea surpriza să se formeze mucegaiul în unitatea interioară.

Nu este nici zgomotos, atinge numai 50 dB, producțnd un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă, așa că nu va deranja nici măcar pe timpul nopții.

Aparatul de aer condiționat Electrolux nu vine la pachet cu kitul și serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LED
  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 8.9

9

O alegere inspirată

Electrolux EXI09HJIW Optibreeze X3 este un aparat de aer condiționat eficient, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.

Vezi în magazin
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat