Electrolux EXI09HD1W – pentru o vară răcoroasă

Meteorologii anunță iarăși o vară cu temperaturi alarmante, dar de data aceasta canicula nu trebuie să mai fie prezentă și în casa ta. Cum? Simplu, cu un aparat de aer condiționat pe măsura locuinței tale îți vei asigura un anotimp liniștit și răcoros. De ce să nu te poți odihni noaptea fiindcă este prea cald în casă? De ce să nu profiți de acest anotimp minunat și să te bucuri de fiecare clipă într-un mediu plăcut și răcoritor? Cu aparatul de aer condiționat Electrolux EXI09HD1W vei avea parte de o vară liniștită, un somn plăcut și o atmosferă relaxantă și confortabilă. Costă aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat în parte datorită prezenței tehnologiei inteligente Inverter.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un model elegant, realizat cu mult bun gust. Finisajele și materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel că modelul se va potrivi perfect unei locuințe modern amenajată. Aparatul de aer condiționat este complet alb, doar în centru se distinge display-ul de tip LCD, ce vă indică gradele din cameră, plus alte câteva detalii referitoare la funcția selectată. Vine la pachet și cu o telecomandă, ce pare destul de ușor de manevrat, chiar și de cei mai în vârstă, cu ceva mai puțină experiență într-ale tehnologiei.

Dimensiunile modelului Electrolux nu sunt prea mari, mai exact unitatea interioară cântărește 9 kg și are 912 x 188 x 920 mm, iar cea exterioară cântărește 28 kg și are 776 x 320 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat Electrolux EXI09HD1W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Electrolux EXI09HD1W se încadrează la capacitatea cea mai mică, de 9000 BTU atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce îl face să fie ideal pentru un apartament mai mic sau pentru o garsonieră sau de ce nu pentru sediul unei societăți micuțe.

Se încadrează în clasa de energie A+ pentru răcire și clasa de energie A pentru încălzire, de unde putem deduce faptul că nu vom avea o creștere spectaculoasă la factura de energie electrică, mai exact se ajunge la un consum de 870 W pentru răcire și 900 W pentru încălzire. La aceste rezultate spectaculoase contribuie și tehnologia de ultimă generație Inverter, ce face posibilă încălzirea sau răcirea casei cu un consum cu cel puțin 30% mai mic față de un model convențional ce nu utilizează această tehnologie. Mai exact elimină pornirea și oprirea compresorului în mod constant, reușind să mențină temperatura ideală în cameră cu un consum minim de energie.

Aparatul de aer condiționat are 3 trepte de ventilare, pentru a răspândi aerul în mod uniform în cameră, iar utilizatorul să simtă răcoarea indiferent în ce colț al camerei s-ar afla.

Cu acest model nu veți avea de ce să vă faceți griji în ceea ce privește calitatea aerului, și asta datorită faptului că producătorul echipează acest model cu un sistem avansat de filtrare, ce va înlătura chiar și cele mai fine particule de praf, dar și bacteriile. Dispune de 4 filtre, între care și cel de Carbon Activ ce va înlătura mirosurile neplăcute din cameră.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • un consum de energie electrică bun,
  • clasa A+,
  • Sleep/Night mode,
  • dezumidificare,
  • filtru HD complet

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Electrolux EXI09HD1W este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o locuință mică, ce asigură un consum de energie redus, pentru ca tu să ai parte de zile răcoroase vara.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat