Electrolux EWW1685SWD – are grijă ca rufele tale să fie spălate și uscate în cel mai scurt timp

Electrolux EWW1685SWD este o mașină de spălat rufe cu uscător, potrivită atât pentru cei ce nu au o locuință foarte spațioasă, în care să își întindă rufele la uscat, cât și pentru cei ce vor să aibă rufele uscate foarte repede. Aceasta poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, l aprețul de aproximativ 2599 lei (verifică preț actualizat). E drept prețul nu este deloc mic, dar având în vedere că face două lucruri importante, ce te vor scăpa de stres și timp pierdut ineficient, nu ar trebui să te surprindă acest aspect.

Electrolux este unul dintre brandurile ce și-au făcut un renume în ceea ce privește aparatura electrocasnică, și asta datorită calității produselor oferite, dar și a eficienței lor. Din punct de vedere al designului, mașina de spălat rufe este un model elegant, ce ocupă același loc ca și o mașină de spălat simplă. Este disponibilă în varianta clasică de alb, accesorizată cu un panou de control bine pus la punct, dar aerisit, ceea ce mă face să cred că nu îmi va fi deloc greu să mă  familiarizez cu el. În partea dreaptă se regăsește display-ul LCD, ce afișează datele referitoare la ciclul de spălare selectat, plus câteva butoane ajutătoare, in centru avem selectorul de programe, iar în stânga, sertarul pentru detergent.

Poze cu Electrolux EWW1685SWD

Electrolux EWW1685SWD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu o capacitate de încărcare de 8 Kg pentru spălare și 4 kg pentru uscare. Asta presupune că vei putea spăla chiar și țesături voluminoase, cum sunt păturile sau pilotele. Viteza de centrifugare este de 1600 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi extrem de bine stoarse după fiecare spălare, astfel încât procesul de uscare să nu fie prea îndelungat. De reținut că nu toate hainele suportă o asemenea viteză de centrifugare.

Mașina de spălat rufe Electrolux se încadrează în clasa de eficiență energetică și clasa de eficiență la spălare A, cu un consum relativ decent.

Un aspect care mi s-a părut interesant la acest model, ar fi acela, că vine echipat cu funcția Time Manager, ce te va ajuta să modifici durata ciclului de spălare, pentru ca acesta să fie gata atunci când îți dorești. Tehnologia OptiSense este iarăși de mare ajutor, în sensul că odată ce ai introdus rufele în cuvă, mașina detectează dimensiunea încărcăturii și își calculează necesarul de apă, dar și durata de spălare.  Într-un singur ciclu, vei putea să ai rufele spălate și uscate. Important este să selectezi programul potrivit.

Mașina încoporează 14 programe de spălare, potrivite pentru fiecare tip de țesătură, astfel încât să poți prelungi durata de viață a hainelor tale. Are un program de spălare și uscare de 60 de minute. Imaginează-ți că într-o oră ai putea avea cămașa din coșul de rufe gata de purtat. De ce să mai stai cu rufele întinse prin casă când poți scăpa de această corvoadă, alegând un asemenea model pentru întreținerea rufelor.

Uscarea se face prin condensare, iar apa colectată va fi evacuată întocmai ca la o mașină de spălat rufe simplă.

Modelul Electrolux atinge un nivel de zgomot de 51 dB la spălare și 76 dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența mai mult în perioada de stoarcere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • eficientă.
  • program de 60 de minute pentru spălat și uscat rufele
  • 1600 rpm

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.7
Performanțe - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Electrolux EWW1685SWD este o mașină de spălat rufe, cu uscător, ce are grijă ca rufele tale să fie curate și uscate în cel mai scurt timp posibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.09 ( 16 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.