Electrolux EWW1476HDW – mașina de spălat cu uscător

Mașinile de spălat actuale oferă foarte multe programe și funcții de spălare avansate, iar atunci când acestea sunt însoțite și de funcții de uscare, pachetul este cu atât mai atractiv. Ce poate fi mai util decât ca atunci când scoți hainele din mașină acestea să fie și uscate, gata pentru a fi călcate, purtate sau puse în șifonier? Mașina de spălat cu uscător Electrolux EWW1476HDW poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2899 lei (verifică preț actualizat ) și rate începând cu 100 de lei. Dacă avem în vedere faptul că modelul este 2 în 1, prețul este unul potrivit. Mașina este ideală pentru cei care nu au spațiu de uscare și își doresc ca în urma unui program de spălare hainele să fie livrate gata uscate.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii rămâne unul standard, având dimensiunile de 85 x 60 x 52 cm. Carcasa este albă, iar ușa hubloului este argintie, oferind un contrast plăcut. Panoul de control este foarte ușor de folosit datorită integrării unui ecran cu afișaj LCD, a LED-urilor și pictogramelor. Ecranul LCD ajută la reglarea setărilor de temperatură, timp și tipului de spălare, iar pe parcursul spălării oferă informații utile despre starea încărcăturii și timpul rămas. Hubloul este destul de mare și are o deschidere largă, ajutându-te astfel la descărcarea și încărcarea hainelor.

Poze cu mașina de spălat rufe cu uscător

Electrolux EWW1476HDW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este alcătuit din carboran și oțel inoxidabil, fiind unul de calitate. Capacitatea de spălare este de 7 kg, iar cea de uscare este de 5 kg. Vei putea astfel să usuci o cantitate mai mică de haine decât cele spălate, așa că va fi nevoie să le selectezi. Acest lucru se va întâmpla totuși doar atunci când folosești încărcătura maximă de spălare.

Mașina este una puternică, viteza maximă de centrifugare fiind de 1400 de rotații pe minut. Spălarea are la bază tehnologia FuzzyLogic. Aceasta are la bază senzori avansați pentru detectarea tipului de încărcătură, reușind apoi să regleze setările pentru obținerea rezultatelor optime de spălare la un nivel redus de resurse. Motorul Inverter asigură un nivel redus de zgomot și vibrații.

Ai la dispoziție nu mai puțin de 23 de programe. Vei găsi programe pentru bumbac, lână, sintetice, jeans, cuverturi, perdele, haine sport, clătire sau stoarcere suplimentară etc. Uscarea se face printr-un sistem de condensare și sunt disponibile funcții de pregătire a hainelor pentru călcat, care le fac mai netede. Uscarea poate fi setată manual sau automat, caz în care sunt folosiți senzori pentru reglarea setărilor în funcție de tipul încărcăturii. Sistemul de abur permite reîmprospătarea hainelor, făcând astfel posibilă îndepărtarea mirosurilor neplăcute apărute în urma depozitării îndelungate sau expunerii la fum de țigară sau alte mirosuri.

Există, de asemenea, programarea întârziată, așa că vei putea alege ora la care să pornească un program și durata acestuia. Funcția de protecție pentru copii este activată prin apăsarea unui simplu buton.

Întrucât este încadrat și un sistem avansat de uscare, eficiența energetică are ceva de suferit. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică B. Consumul la spălare este de 1.02 kWh, iar cel pentru spălare și uscare este de 5.67 kWh. Nivelul de zgomot este de 49 dB la spălare, 75 dB la centrifugare și 62 dB la uscare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD,
  • te ajută să economisești spațiu

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Electrolux EWW1476HDW este o mașină de spălat cu uscător, menită să te scutească de întinsul rufelor pe sârmă, practic rufele le vei putea așeza direct pe raft când le scoți din cuvă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.