Electrolux EWT41264TW – mașina de spălat performantă cu încărcare verticală

Pentru cei care dispun de spații mai reduse, mașinile de spălat cu încărcare verticală reprezintă soluția salvatoare. Datorită dimensiunilor mai reduse, de multe ori acestea reduc eficiența, dar în cazul Electrolux EWT41264TW lucrurile nu stau deloc așa. Prețul pentru modelul Electrolux  este de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat ). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 48 de lei. Modelul este unul foarte atractiv, fiind atât avantajos, cât și performant. Spălarea se face la parametri avansați, oferind un control ridicat. Modelul este în același timp foarte economic, contribuind la economisire prin atragerea unor facturi reduse la curentul electric. Designul slim îl recomandă pentru spațiile reduse, oferind printre cele mai performante dotări pentru această categorie de dimensiuni.

Mașina de spălat rufe poat fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Să începem mai întâi cu designul, pentru a vedea în ce spațiu se încadrează dotările performante. Avem așadar de-a face cu un model cu design simplu, complet alb. Acesta are dimensiunile de 85 x 40 x 60 cm, ocupând foarte puțin spațiu pe lățime. Panoul de control este plasat la baza ușii care se deschide vertical și este unul foate animat. Acesta este prevăzut cu un ecran cu afișaj LCD de dimensiuni medii, numeroase pictograme și un buton rotativ.

Poze cu mașina de spălat rufe

Electrolux EWT41264TW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum ne-am obișnuit în cazul Electrolux, interiorul beneficiază de o calitate superioară. Cuva este astfel alcătuită din carboran, iar tamburul din oțel inoxidabil. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, fiind doar cu foarte puțin mai mică decât cea standard.

La baza eficienței de spălare se află puterea maximă de centrifugare de 1200 rpm. În ciuda puterii ridicate, hainele nu se vor șifona. Acest lucru este asigurat de rotirea în două direcții în timpul spălării și sistemul de echilibrare a încărcăturii. În plus, tehnologia FuzzyLogic este dotată cu senzori performanți care pot detecta tipul și cantitatea încărcăturii, astfel încât să regleze setările pentru un consum redus.

Programele de spălare sunt la fel de numeroase ca în cazul unei mașini obișnuite. Vei găsi astfel în primul rând programele clasice pentru bumbac, sintetice, lână, dar și unele speciale. Printre acestea se numără unul dedicat mătăsii, unul pentru cuverturi, unul pentru perdele sau unul pentru articole sport. Ai la dispoziție programe care să te ajute să îndepărtezi orice tip de pată.

Există, de asemenea, și funcția de programare întârziată, așa că vei putea avea control asupra orei la care să înceapă programul de spălare în lipsa ta. Prin funcția Time Mangement, vei putea controla și durata programului, astfel încât hainele să fie gata spălate atunci când îți dorești.

Modelul este unul economic, având un consum redus de curent electric. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, reușind să fie la fel de economic precum unul de tip clasic, în ciuda performanței ridicate și dimensiunilor reduse. Consumul pentru un program standard este de doar 0.87 kWh. Consumul de apă este și el redus. Valoarea anuală atinge 9790 de litri.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, acesta este unul redus atât la spălare, cât și la centrifugare. NIvelul de zgomot la spălare este de 58 dB, iar cel de la centrifugare este de 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • 1200 rpm,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.9
Performanțe - 8.6
Ușurință în utilizare - 8.6

8.7

O alegere eficientă

Electrolux EWT41264TW este o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală și dimensiuni mici, astfel că se va potrivi perfect într-o locuință mică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.