Electrolux EWS31274SU – o mașină de spălat Slim și eficientă

Electrolux EWS31274SU este o mașină de spălat rufe cu specificații excelente, ce are un preț avantajos. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat ), cu posibilitatea achiziționării ei în rate lunare de 89 lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Cel și Altex.

În ceea ce privește designul, vorbim despre un model robust, dar elegant, disponibil pe o nuanță albă, pentru a se încadra în orice decor. Deschiderea transparentă, are un chenar argintiu, cu o clapetă pentru a se deschide ușor. Mașina de spălat este Slim, ceea ce o face potrivită pentru toți cei ce vor să economisească spațiu, dar mai ales pentru cei cu locuințe mici, în care practic fiecare centimetru contează.

În partea superioară, se regăsește panoul de control foarte aerisit, cu un ecran LCD în partea dreaptă, accesorizat de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru fiecare ciclu de spălare. În centru se află selectorul de programe, iar în partea stângă sertarul pentru detergent.

Poze cu Electrolux EWS31274SU

Electrolux EWS31274SU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat atinge o viteză de rotație de 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi stoarse extrem de bine după fiecare spălare, astfel încât nu vor mai trebui să stea prea mult timp pe culme la uscat. Atenție însă la țesăturile fine. Pentru acestea se va folosi o viteză de stoarcere foarte mică sau în unele cazuri deloc.

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, ceea ce o face potrivită atât pentru cei cu familii numeroase, cât și pentru cei ce își doresc să spele țesături voluminoase(pilote, geci, pături, etc).

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,9 kwh/program standard.  Din punctul meu de vedere discutăm despre un consum mic, ce se va regăsi în buzunarul tău. Nici consumul mediu de apă nu este prea mare, ajunge la 9999 l/an.

Deține o gamă bogată de programe de spălare, de la cele clasice(bumbac, lână, sintetice), la cele pentru țesături delicate, sport, etc. Pentru rufele ușor murdare, există programul de 20 de minute, ce are grijă ca acestea să arate impecabil în cel mai scurt timp posibil.

Cu funcția de programare întârziată, tu vei decide când ar fi bine să înceapă ciclul de spălare. Astfel dacă îți dorești să găsești rufele proaspăt spălate când ajungi acasă, vei ști cum să procedezi.

Nu este o mașină de spălat silențioasă, dar nici nu o să te sperie zgomotul produs. Atinge un nivel de 58 dB în timpul spălării și 77 dB pe durata centrifugării. Stai liniștit, nu vei avea senzația că decolează în timpul stoarcerii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,
  • Slim,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • nu este silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.2
Performanțe - 9.2

9.3

O alegere puternică

Electrolux EWS31274SU este o mașină de spălat rufe robustă, puternică, dar totodată elegantă și extrem de eficientă, ce are un preț de achiziție accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.