Electrolux EWS31074NU – un model Slim de 7 kg

Maşina de spălat rufe Time Manager Electrolux EWS31074NU este un dispozitiv inovativ lansat de curând de către producătorul Electrolux şi care se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++. Aceasta este o maşină de spălat cu o capacitate de 7 kg şi un design simplu şi modern, al cărei preţ se situează în jurul sumei de 1350 lei (verifică preț actualizat ). Produsul beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni din partea producătorului, însă există posibilitatea extinderii acesteia în magazinele partenere, contra-cost.

Mașina de spălat Electrolux poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Această maşină de spălat are un aspect care se potriveşte în orice cămin, însă, în mod special, în băile moderne, unde spaţiul deschis este o regulă. Design-ul slim face din acest produs unul practic şi elegant, iar display-ul LCD cu ajutorul căruia utilizatorii pot vizualiza informaţiile necesare despre ciclul de spălare oferă o pată de modernitate. Avantajele acestui model care aparţine liderilor mondiali în maşini de spălat rufe sunt numeroase. Programul rapid de 20 de minute este unul dintre ele, însă consumul foarte scăzut de energie electrică şi apă este, de asemenea, un factor decisiv.

Poze cu uscătorul de rufe Electrolux EWS31074NU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, această maşină de spălat are un consum energetic de 0.9 kW pe oră, un consum mediu anual de apă de 9999 de litri, un nivel de zgomot în timpul centrifugării de 76 de decibeli şi un nivel de zgomot în timpul spălării de 58 de decibeli. Materialul din care este fabricată cuva este carboranul, iar materialul din care este fabricat tamburul este inoxul. Produsul oferă utilizatorilor săi o varietate de programe, precum programul pentru mătase, bumbac, jeans, lână, sintetice, perdele, haine delicate sau haine sport.

De asemenea, sunt incluse mini programele separate de stoarcere, drenare, clătire sau pentru cuverturi. Încărcarea rufelor în interiorul cuvei se face frontal, iar una dintre funcţiile speciale pe care acest model le deţine este sistemul de echilibrare al încărcăturii, cu ajutorul căruia maşina de spălat va detecta greutatea încărcăturii şi va seta o durată a ciclului de spălare în funcţie de încărcătură. În acest fel, apa şi energia electrică vor fi economisite considerabil. De asemenea, deţine funcţia Fuzzy Logic, un sistem de siguranţă împotriva copiilor prin blocarea display-ului şi a uşii, dar şi un sistem de protecţie împotriva inundaţiilor cu ajutorul unor senzori care sunt capabili să detecteze apa în exteriorul maşinii de spălat.

Programarea întârziată este una dintre funcţiile speciale ale maşinii de spălat Electrolux EWS31074NU, care aduce avantaje stilului haotic de viaţă al multora dintre noi. Aceasta oferă posibilitatea programării unui ciclu de spălare dorit şi începerea programului chiar şi atunci când nu suntem acasă. Sistemul de clătire fără spumă este, de asemenea, foarte util, pentru economisirea detergentului dar şi pentru evitarea utilizării unei cantităţi prea mari de spumă care poate duce la deteriorarea sistemelor interne ale maşinii de spălat. Din punct de vedere tehnic, maşina de spălat este optimizată în aşa fel încât să reziste în cazul fluctuaţiilor de tensiune între 95 şi 240 V. În cazul în care aceste fluctuaţii au loc, maşina de spălat se va opri şi va reporni automat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • Slim

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux EWS31074NU este un model Slim, ce se potrivește unui spațiu destul de mic, cu o capacitate de încărcare suficient de mare încât să speli și țesături mai voluminoase.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am luat acest model de curand de la Altex. Arata bine si este moderna. Am scos suportii de cuva pt transport, am montat-o corect si la boloboc. Intr-o zi am bagat cam 6 kg de rufe, poate 7. Am pornit programul si la staorcere a inceput sa faca niste zgomote amri, cred ca lovea cuva de carcasa. Am scos rufele si a am observat ca se facuse un ghem de rufe si prosoape si probabil masina nu a reusit sa echlibreze rufele…Le-am bagat din nou si a mers bine. O alta problema a aparut cateva zile mai tarziu, masina nu evacua apa. A aparut eroare E20. Adica probleme de evacuare. Ne-am chinuit pe la filtru sa soatem toata apa. Dupa o saptamana din nou…mi-am dat seama ca pompa se dezamorsa. Am deschis usor capacul de filtru, acela de jos pana a iesit sau a inteat aerul, fara sa las sa cada apa. Apoi am dat evacuare si a mers. Habar nu am de ce se dezamrseaza. Eu aveam pretentii la brandul Electrolux, dar se pare ca nu mai este ceea ce a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.