Electrolux EWS31064NU – economică, performantă și accesibilă

Electrolux EWS31064NU este o mașină de spălat foarte atractivă prin prisma faptului că spală eficient și economic, fără a avea însă un preț piperat, producătorul suedez reuşind astfel să pună probleme serioase competitorilor. Mașina de spălat Electrolux poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1449 lei (verifică preț actualizat). Modelul este astfel unul foarte atractiv, punctând pe mai toate nivelele, alegerea fiind una bună.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul mașinii este unul simplu, dar elegant. Carcasa este complet albă, dar, spre deosebire de modelele clasice, ușa hubloului este generoasă și are o deschidere largă, iar panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD.

Poze cu mașina de spălat

Electrolux EWS31064NU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu dimensiuni de 85 x 59.5 x 37.7 cm, mașina are o putere maximă de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Motorul este de tip Inverter și asigură o spălare silențioasă prin faptul că încărcătura este distribuită uniform în cuvă. Vibrațiile și nivelul de zgomot sunt astfel reduse, iar stabilitatea este una ridicată. În același timp, distribuirea uniformă a încărcăturii face ca hainele să fie mai puțin șifonate.

Pentru ca spălarea să fie eficientă și economică, tehnologia FuzzyLogic adaptează nivelul de apă și cel de rotație la încărcătura de haine, existând, totodată, și senzori pentru detectarea de spumă.

Pentru a scădea din preț, fără a face rabat de la tehnologii, producătorul a oferit mașinii o capacitate de încărcare de 6 kg. Aceasta se poate dovedi a fi destul de mică pentru familiile cu copii sau casele cu un număr mai mare de persoane, fiind astfel nevoie să repeți mai multe programe.

În ceea ce privește partea de punere în folosință a dotărilor, ai la dispoziție 14 programe variate de spălare, găsind pe lângă cele standard o serie de programe speciale adaptate la situațiile de zi cu zi. Mașina are certificarea Woolmark Blue pentru spălarea hainelor de lână, așa că oferă o atenție specială la spălarea acestei țesături. Dintre programele speciale amintim un program pentru 5 tricouri sau o cantitate mică de haine, cu o durată de 30 de minute, un program pentru jeans, unul pentru cuverturi, unul pentru haine sport etc. Sunt disponibile, în același timp, și funcții suplimentare de stoarcere sau de clătire, iar datorită funcției Time Manager poți programa ca spălarea să înceapă la un moment ulterior plecării tale de acasă, având de asemenea control și asupra orei de final.

Pentru că o mașină de spălat e cu adevărat atractivă dacă e și economică, modelul de față se supune cerinței și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++. Consumul este unul foarte redus, valoarea pentru un program standard fiind de 0.76 kWh.

Nivelul de zgomot reprezintă un criteriu important pentru mulți dintre utilizatori, în cazul de față nivelul nefiind unul impresionant, dar nici deranjant. Mașina are un nivel de zgomot la spălare de 58 dB și unul de 76 dB la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Tehnologii variate de spălare
  • Număr mare de programe
  • Consum foarte redus de energie

Contra:

  • Putere de centrifugare ceva mai mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Performanțe - 9.2
Ușurință în utilizare - 9.2

9.2

O alegere eficientă

Electrolux EWS31064NU este o mașină de spălat rufe ce asigură rezultate excelente la spălare, cu un consum extrem de mic.

Vezi detalii
User Rating: 3.68 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.