Electrolux EWP31274TW – mașina de spălat plină de dotări atractive

Electrolux EWP31274TW nu este cea mai accesibilă mașină de spălat, dar oferă în schimb o serie de dotări care satisfac și cel mai pretențios utilizator. Mașina de spălat Electrolux poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1599 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep de la 55 de lei. Modelul oferă o capacitate mare de spălare, o serie întreagă de programe personalizate și tehnologii care să asigure eficiența și economia de resurse. Alegerea este una foarte bună.

Se observă în primul rând designul clasic adaptat perioadei actuale. Carcasa este albă. Notele moderne sunt adăugate de ușa argintie de mari dimensiuni a hubloului și panoul de control cu afișaj LCD. Hubloul este alcătuit dintr-o sticlă specială și are o deschidere largă, făcând mai accesibilă descărcarea de haine. Panoul de control cu LCD ajută la scăderea considerabilă a numărului de butoane și a complexității setării programelor. Pe durata spălării acesta oferă informații despre starea încărcăturii. LED-urile arată setările active. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 50 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Electrolux EWP31274TW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior, cuva este alcătuită din carboran, iar tamburul din oțel inoxidabil. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, oferind un randament bun.

Mașina are o putere maximă de centrifugare de 1200 de rotații pe minut. În timpul spălării încărcătura este echilibrată, așa că vibrațiile sunt reduse. Datorită unor senzori performanți, tehnologia FuzzyLogic adaptează setările la încărcătura de haine, oferind cele mai bune rezultate de spălare. Detergentul lichid este oricum mult mai eficient față de cel clasic, așa că dozatorul LiquiDose nu face decât să optimizeze consumul, asigurându-se că nu se irosește nicio picătură de detergent, iar spălarea se face eficient.

Pentru spălare ai la dispoziție numeroase programe adaptate unor anumite tipuri de țesături sau haine. Astfel, pe lângă programele standard întâlnite la toate mașinile vei găsi în primul rând unele cu abur. Acestea sunt potrivite pentru împrospătarea hainelor care au stat o perioadă lungă în șifonier sau netezirea cutelor. În același timp, ai la dispoziție și programe speciale precum cele pentru jeans, cuverturi, perdele sau haine sport.

Există și funcțiile de programare întârziată și pentru protecția copiilor. Vei putea programa mașina în avans cu până la 20 de ore înainte și poţi controla chiar și timpul de spălare, putând avea hainele spălate la o anumită oră. Funcția pentru protecția copiilor este activată prin apăsarea unui buton care blochează accesul la panoul de control. Pentru o siguranță ridicată este disponibilă și o funcție pentru protecția împotriva inundațiilor.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are prin urmare un consum redus. Consumul standard pentru un program de bumbac este de 1.07 kwh. Consumul de apă este și el redus, valoarea anuală ajungând la 9994 de litri. Modelul este astfel economic și ecologic.

Nivelul de zgomot este unul redus, așa că nu vei fi deranjat prea tare în timpul funcționării mașinii. Nivelul de zgomot la spălare este de 60 dB, iar cel la centrifugare este de 78 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.4

9.6

O alegere eficientă

Electrolux EWP31274TW este o mașină de spălat rufe cu un design elegant, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil căt mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.